One Dollar 2. sezon olacak mı? Dizinin geleceği için karar çıktı!

CBS All Access platformunun gizem yüklü dizisi One Dollar ilk sezon sonunda iptal edildi.

İlk sezonu sonlanan "One Dollar" takipçilerini üzecek haber geldi!

CBS ALL ACCESS'İN İLK İPTALİ: "ONE DOLLAR"

CBS All Access dijital yayın platformunun gizem-gerilim türündeki dizisi için resmi iptal kararı çıktı. Buna göre Ona Dollar'ın 2. sezonu olmayacak.

One Dollar böylelikle, 2014 senesinde lansmanını gerçekleştiren CBS All Access'in iptal ettiği ilk dizisi oldu.

18-12/13/one-dollar-afis.jpg

CBS All Access Orijinal İçeriklerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Julie McNamara konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"One Dollar, başka bir sezon için geri dönmeyecek olsa da platformda yeni izleyicilerin keşfetmesi için hazır bulunacak dizinin sanatkarane bir şekilde sunulan 10 bölümlük hikayesiyle gurur duyuyoruz.

Harika yaratıcı ekibimiz; Craig Zobel, Matt DeRoss, Alexandre Dauman, Graham Gordy ve Jason Mosberg'e; sıkı çalışmaları ve adanmışlıklarıyla mükemmel oyuncu kadromuza ve bu yolculukta bizleri takip eden izleyicilerimize teşekkür ediyoruz."

"ONE DOLLAR" NASIL BİR DİZİ?

One Dollar'ın konusunu hatırlamak gerekirse;

Dizinin hikayesi, ekonomik durgunluk döneminin yaşanmakta olduğu Amerika'nın pas kuşağındaki küçük bir kasabasında el değiştirmekte olan bir dolarlık banknotun şok edici birden fazla cinayete karışan bir grup karakteri birbirine bağlaması ekseninde gelişen olaylara dayanıyor.

Banknotun izlediği yörünge ve her bir farklı bölümün bakış açısı izleyicilere derin sınıf ve kültürel ayrılıkları olan modern bir Amerikan kasabasının tablosunu çizerken kasabanın sırlarını da açığa çıkarıyor.

18-12/13/one-dollar-oyunculari.jpg

"ONE DOLLAR" OYUNCU KADROSU

Dizinin oyuncu kadrosunda John Carroll Lynch, Nathaniel Martello-White, Christopher Denham, Philip Ettinger, Kirrilee Berger, Gracie Lawrence, Joshua Bitton, Níkẹ Uche Kadri, Hamilton Clancy, Greg Germann, Sturgill Simpson, Aleksa Palladino, Jeff Perry ve Leslie Odom Jr. gibi isimler yer alıyor.

CBS Television Studios ve Anonymous Content ortak yapıımcılığında hazırlanan dizinin yürütücü yapımcı kadrosu Craig Zobel (Compliance,The Leftovers), Matt DeRoss, Alexandre Dauman, Graham Gordy, Jason Mosberg ve tüm bölümlerin yönetmen koltuğunda oturan Craig Zobel'den (Compliance, The Leftovers) oluşuyor.

"One Dollar" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin