Avlu'nun Kudret'i Nursel Köse'den, rolüyle ilgili samimi itiraf!

Daha önce Kavak Yelleri, Kış Masalı ve çok daha fazla dizide yer alan, Paramparça dizisindeki Keriman rolüyle fenomen hale gelen Nursel Köse, şu anda ikinci sezonu devam eden Avlu dizisinde Kudret karakterine hayat veriyor. Dizinin kötü karakteri Nursel Köse verdiği röportajda, Kudret karakteriyle ilgili samimi itiraflarda bulundu. İşte detaylar...

Merve Mutlu
13 Aralık 2018 - 15:21
Magazin

Daha önce Kavak Yelleri, Kış Masalı ve çok daha fazla başarılı dizide yer alan, Paramparça dizisindeki Keriman rolüyle fenomen hale gelen Nursel Köse, şu sıralar ikinci sezonu devam eden Avlu dizisinde Kudret karakterine hayat veriyor. Star ekranlarının sevilen dizisinde Ceren Moray ve Demet Evgar ile başrolü paylaşan Nursel Köse, canlandırdığı Kudret karakteriyle ilgili samimi itiraflarda bulundu. 

Ntv.com.tr'nin sorularını yanıtlayan usta oyuncu Nursel Köse, birçok soruyu içtenlikle yanıtladı. 

18-12/13/nursel-kose-kimdir.png

"Kudret'in gudubetinden kurtulmak zaman alıyor"

Başarılı oyuncu Nursel Köse, Avlu dizisinde Kudret karakterine can veriyor. Kudret karakteri son derece huysuz, aksi ve kötü bir karakter. Oldukça nefret edilen Kudret karakterini canlandıran Nursel Köse, "Dizinin nefret edilen karakteri olmak nasıl bir duygu?" sorusuna, "Çok zor ve ağır bir karakter, taşıması ağır gelebiliyor bazen. Eve gidip kendime gelmem, Kudret'in gudubetinden kurtulmak, kendime dönmek zaman alıyor. Kötüyü oynamak risk almayı gerektiriyor. Vezir de olabilirsin rezil de." cevabını verdi.

18-12/13/nursel-kudret.Jpeg

Canlandırdığı Kudret karakterinin aldığı tepkilerle ilgili de konuşan Nursel Köse, "Kudretin ölmesini bekleyen bir kesim vardı ama çoğunluk olarak: ölmemesine çok sevindiler. Çünkü ne kadar nefret etseler de ben onlara Kudret'i sevdirmeyi başarmışım..." ifadelerinde bulundu. 

 18-12/13/nursel-kose-1544706653.png

İntikam ateşiyle yanan bir Kudret geliyor!

Nursel Köse, Avlu dizinin Kudret'inin nasıl ilerleyeceği, değişim ve dönüşüm yaşayıp yaşamayacağı sorusuna ise;

"Avlu dizisi sürekli değişim ve dönüşüm halinde. Aksiyon ve olaylar durulmuyor. Oğlunun ölümünden sonra daha acılı ve sinirli, intikam ateşiyle yanan bir Kudret göreceğiz sanırım"

yanıtını verdi.

Başarılı oyuncuları, ezberbozan senaryosu ve sürükleyen hikayesiyle suç ve dram türündeki Avlu, her perşembe akşamı saat 20:00'da Star'da!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin