Gülperi Artemis kimdir?

Başrolünde Gülperi karakteriyle Nurgül Yeşilçay'ın rol aldığı Gülperi dizisi, konusu ve oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Sevilen dizi Gülperi'nin Artemis'i kimdir? Gerçek adı nedir? İşte hakkında merak edilenler..

Merve Mutlu
13 Aralık 2018 - 14:28
Yeni Bölüm

Yapımcılığını TİMS&B Productions’un üstlendiği, senaryosunu Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat’ın yazdığı, yönetmen koltuğuna Yağız Alp Akaydın’ın oturduğu Gülperi dizisi heyecan ve ilgiyle izlenmeye devam ederken, izleyiciler Artemis'in kim olduğunu merak ediyorlar. Gülperi'nin Artemis'i kimdir? Gerçek adı nedir?

Gülperi Artemis kimdir?

18-12/13/ezgi-gor-kimdir.png

Kadir ve Şeyma'nın tek çocuğudur. Varlık içinde büyümüştür. Babasına çok bağlıdır ama annesiyle sık sık sorunlar yaşar. Anne sevgisinden mahrum yaşayan Şeyma, Artemis üzerinde büyük bir baskı unsuru haline gelmiştir. Annesini mutlu etmek için her zaman başarılı ve mükemmel olmak zorundadır. Babası Kadir dengeyi bulmaya çalışsa da Artemis kendini yetersiz hisseder. Bu durumla da başa çıkamadığı için yeme bozukluğu yaşamaya başlar. Blumia olduğundan annesinin ve babasının haberi yoktur. 

Gülperi dizisinde Artemis karakterini Ezgi Gör canlandırmaktadır. 

Ezgi Gör kimdir?

18-12/13/gulperi-artemis.jpg

2003 doğumlu olan Ezgi Gör, ilk dizi deneyimi Gülperi olmasına rağmen henüz 9 yaşındayken 2012 yılında bir filmde oynadı. 'El Yazısı' filminde rol alan Ezgi Gör, 15 yaşında ve kariyerine dizi ve filmin yanı sıra reklam filmlerini de eklemiş. Gülperi dizisindeki oyunculuğundan ziyade lise eğitimine devam etmekte olan Ezgi Gör, izleyicilere gelecekte daha da ilerleyeceğinin sinyallerini şimdiden veriyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin