Büşra Pekin ve Norm Ender ile ilgili olay iddia!

Hasan Can Kaya ile adı aşk dedikodularına karışan Büşra Pekin'in aslında müzisyen Norm Ender ile birlikte olduğu iddia edildi.

Berfin Sengil
22 Ocak 2024 - 16:43
Magazin

Büşra Pekin'in adı Ersay Üner'den ayrılığının sonrası komedyen Hasan Can Kaya ile birlikte anılıyordu. Ancak ikilinin yalnızca rol arkadaşı olduğu ve sevgili olmadıkları açıklanmıştı.

Son olarak geçtiğimiz günlerde Etiler'de bir mekanda Büşra Pekin de yer aldı. Pekin'in yanında bulunan isim ise ünlü müzisyen Norm Ender'di.

Birlikte Eğlendiler

Takvim'de yer alan habare göre, Büşra Pekin son dönemde "Parla" şarkısı ile ünlenen Norm Ender ile el eleydi. Birlikte eğlenen Büşra Pekin ve Norm Ender'in sevgili oldukları iddia edildi.

Arkadaş Eğlencesi miydi?

Norm Ender ve Büşra Pekin'in yanında Sabancı ailesinin DJ üyesi Faruk Sabancı da bulunuyordı. Dilay Korkmaz ile ilişkisini sonlandıran Faruk Sabancı'nın da bir kız arkadaşıyla Norm Ender ve Büşra Pekin'in yanında bulunduğu belirtildi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin