Büşra Pekin'den o iddialara yanıt geldi

Çok Aşk filminin başrol oyuncuları Büşra Pekin ile Hasan Can Kaya'nın birlikte oldukları iddia edilmişti. Büşra Pekin sosyal medyadan yaptığı açıklamayla iddialara son noktayı koydu.

Berfin Sengil
23 Kasım 2023 - 10:47
Magazin

Yönetmen koltuğunda Kıvanç Baruönü'nün oturduğu Çok Aşk filminde başrolleri paylaşan Büşra Pekin ile Hasan Can Kaya'nın aşk yaşadığı iddia ediliyordu. Ancak Büşra Pekin, filmin vizyon tarihinden bu yana gündemden düşmeyen bu iddiayı yalanladı.

23-11/23/ekran-goruntusu-552-1700726202.png

Pekin, sosyal medya hesabından paylaştığı Hasan Can Kaya'lı fotoğrafının altına şu açıklamayı yazdı:

"Hâlâ soruluyor. Merakınızı son kez giderelim. Sevgili değiliz. Hiç olmadık. Ama şahane film partneri ve mis gibi dost olduk. Çok Aşk sinemalarda."

Çok Aşk korsan film satıcısı bir adamın sevdiği kız ve sinema tutkusu arasındaki dengeyi kurma çabasını anlatıyor. Büşra Pekin ve Hasan Can Kaya'nın performanslarıyla dikkat çeken film, 27 Ekim'den bu yana seyirciyle buluşuyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin