resim yok
20 Mayıs 2010 - 00:00

Ünlü tiyatrocu Gazanfer Özcan'ın hayatını kaybetmeden önce gördüğü tedavi sonucu oluşan hastane borcu ödenmeyince ailesi icralık oldu. Özcan'ın tedavi gördüğü özel hastane, ödenmeyen yaklaşık 28 bin liralık hastane borcunu tahsil etmek için icra takibi başlattı. Başlatılan icra takibine usta tiyatrocunun eşi Gönül Özcan ve kızı Fulya Ündüz itiraz etti. Bu gelişme üzerine özel hastane Gönül Özcan'ın yaptığı itirazın iptalini istedi. Tiyatro dünyasının tanınmış isimlerinden Gazanfer Özcan, geçtiğimiz yıl geçirdiği sağlık sorunları nedeniyle tedavi amacıyla kendilerine getirildiğini belirten özel hastane, hastanın şikayetleri doğrultusunda bakım ve tedavisinin yapıldığını bu konuda en yüksek standartla hizmet verildiği açıkladı. Hastane yöneticileri, uzman doktorlar tarafından yapılan tüm tedavilere rağmen Gazanfer Özcan'ın hayatını kaybettiğini bildirdi. BORÇ ÖDENMEDİ Hastane, hayatını kaybeden ünlü tiyatrocunun tedavisi için verilen sağlık hizmeti nedeniyle 27 bin 900 liralık bir fatura oluştuğunu belirterek borcun ödenmediğini ileri sürdü. Hastane, borcun ödenmemesi üzerine Gönül Özcan'a önce noterden ihtarname gönderdi, daha sonra da faturayı icraya koydu. Gazanfer Özcan'ın mirasçıları olan Gönül Özcan ve kızı Fulya Ündüz hakkında icra takibi başlatıldı. Bunun üzerine Ündüz, babasının mirasını Beykoz Sulh Hukuk Mahkemesi'nin verdiği kararlar reddettiğini belirterek icra takibine itiraz etti. Gönül Özcan da hastane tarafından başlatılan icra takibinin durdurulması için itirazda bulundu. Başlatılan icra takibine yapılan itiraz üzerine mahkemeye başvuran hastane, Ündüz'ün babasının mirasını yasal süre içinde reddettiğinden kendisine herhangi bir borç yönlendirmediklerini bildirdi. Gönül Özcan'ın ise herhangi bir gerekçe göstermeksizin yapılan icra takibine itiraz ettiğini öne süren hastane, bunun alacağın tahsilini geciktirmek amacıyla yapıldığını savunarak itirazın iptal edilmesini istedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin