Çağan Irmak Gülizar dizisi için hazırlıklara başladı

Uzun süredir sinemaya ağırlık veren ünlü senarist ve yönetmen Çağan Irmak, Gülizar adında televizyon projesiyle ekranlara dönüyor!

Sibel Karagöl
19 Nisan 2017 - 21:17
Gündem

Uzun süredir sinemaya ağırlık veren ünlü senarist ve yönetmen Çağan Irmak televizyon dünyasına döneceğini duyurdu.

Yeni bir televizyon projesi hazırlığında olduğu öğrenilen ödüllü yönetmen Irmak'ın dizisinin adının Gülizar olduğu duyurulurken, henüz hangi kanalda yayınlanacağı kesinleşmedi.

17-04/19/-1492622825.jpg

Senaryo yazım aşaması halen devam eden dizinin merkezinde yer alacak başrol karakteri için kadın oyuncu arayışı devam edilirken, Çağan Irmak özel olarak ünlü ve başarılı bir isme talip oldu!

Beren Saat Teklifi

Gülizar dizisinin başrolü için aynı isimdeki karaktere Beren Saat’i uygun gören yönetmen, uzun süredir ekranlarda yer almadığı için teklif yağmuruna tutulan güzel oyuncudan red aldı.

17-04/19/bs5.jpeg

Beren Saat’in Kore yapımı Woman dizisinin Türkiye’ye uyarlanmasıyla gelecek sezon yayın hayatına başlayacak Kadın dizisinde yer alacağı konuşuluyor. Ayırca Saat, Poyraz Karayel'in yakışıklı ve sempatik oyuncusu İlker Kaleli ile başrollerini paylaşacağı yeni bir film üzerinde çalışıyor.

Yapımcılığını 03 Medya'nın üstlendiği Gülizar dizisinin henüz kadın başrol oyuncusu arayışı ve cast çalışmaları sürüyor.

Çağan Irmak Kimdir?

4 Nisan 1970 tarihinde İzmir doğumlu olan Çağan Irmak Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezunudur. 

17-04/19/2.jpg

2004 yılında çekilen Asmalı Konak dizisiyle smini bütün Türkiye'ye duyuran yönetmen,  Kerim Ceylan ve Fikret Bekler ile birlikte senaryosunu yazdığı Çemberimde Gül Oya adlı diziyi yönetti. Selda Alkor, Özge Özberk, Mehmet Ali Nuroğlu gibi deneyimli oyuncu kadrosu ve farklı hikayesiyle ünlenen Çemberimde Gül Oya, Çağan Irmak’ın başarısına başarı kattı.

Televizyon dizilerinin sona ermesiyle beraber sinemaya yönelen Irmak, 2005 yılında Babam ve Oğlum, 2007'de Ulak ve 2008 yılında ise Issız Adam adlı dönemim ses getiren filmlerinin yönetmenliğini üstlenerek adından sıkça söz ettirdi.

17-04/19/.Jpeg

Senarist ve yönetmen Irmak'ın sinema filmleri arasında; Bana Şans Dile, Mustafa Hakkında Herşey, Babam ve Oğlum, Ulak, Issız Adam, Karanlıktakiler, Prensesin Uykusu, Dedemin İnsanları, Tamam mıyız?, Unutursam Fısılda ve Nadide Hayat yer alıyor.

Gülizar dizisi ile ilgili bilgi almak için sitemizi takip edebilirsiniz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin