Çağatay Ulusoy hakkında şok sözler!

Kenan Erçetingöz'ün programına katılan başarılı oyuncudan Çağatay Ulusoy hakkında şaşırtan açıklama...

resim yok
25 Haziran 2013 - 13:56
Magazin

Deneyimli magazinci Kenan Erçetingöz'ün programına katılan başarılı oyuncudan Çağatay Ulusoy hakkında şaşırtan açıklama!

 

Ulusoy hakkında şok sözler!

Usta magazinci Kenan Erçetingöz’ün hazırlayıp sunduğu Yüz Yüze programına konuk olan genç model ve oyuncu Barış Murat Yağcı, son dönemin popüler isimleri arasında üst sıralarda yer alan Çağatay Ulusoy hakkında şok açıklamalarda bulundu.

 

Artık ilk 10'da bile değil!

Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu” dizisiyle çıtayı oldukça yükselttiğini ve hatta Kıvanç Tatlıtuğ, Kenan İmirzalıoğlu gibi ünlü ve yakışıklı isimlerden sonra geldiğini söyleyen Yağcı, son zamanlarda olanlardan dolayı artık ilk 10′a bile giremediğini söyledi.

 

Pişmanlık yaşamıştı

Uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan Çağatay Ulusoy, büyük pişmanlık yaşamıştı.

 

Tepkisi ne olacak?

 

Bakalım Yağcı'nın bu iddiaları karşısında Çağatay Ulusoy sessizliğini koruyacak mı? Yoksa karşı bir açıklama gelecek mi...

 

Yağcı kimdir?

Barış Murat Yağcı 21 Ocak tarihinde İzmir Alaçatı'da doğdu. İzmir'de İzmir Özel Türk Koleji'nde okumuştur. İstanbulda ise liseyi Şehremini Lisesi ve üniversiteyi Bahçeşehir Üniversitesi'nde okumuştur. Şu anda istanbul'da yaşıyor.
[reklam]
10 sene profesyonel basketbol oynadı. Bahçeşehir Üniversitesi'nde eğitimine devam ediyor. Profesyonel anlamda fitness eğitmenliği ve yaşam koçluğu yapıyor, aynı zamanda modellik ve oyunculuk yapıyor. Çocukken oyunculuk ve modellik aklının ucundan bile geçmezken spora eğilimi sayesinde iyi bir sporcu olabilmenin ilk adımlarını attı. Birçok spor branşı ile ilgilendi; voleybol, atletizm, masa tenisi, yüzme gibi. Ama en büyük hazzı basketboldan aldı. İzmir'de basketbola İzmirspor'da başladı.

2002-2003 sezonunda Efes Pilsen Spor Kulübü'nden gelen teklif hayatının dönüm noktası oldu. Daha sonra  birçok kulüpte basketbol oynadı ve üniversite takımındada bahçeşehir üniversitesi olarak yurt dışında önemli başarılar elde etti.

10 yıl basketbol oynadıktan sonra 4 sene önce geçirdiği aşil tendonu sakatlığından sonra basketbolu bırakmak zorunda kaldı. Daha sonra modellik yapmaya başladı ve Best Model of Turkey yarışmasında Best Fotomodel seçildi ve artık yavaş yavaş tanınan biri olmaya başladı. Birçok canlı yayına çıktı, bunun yanında dergi ve gazete röpörtajları defile ve fotoğraf çekimleri yaptı. Şuan oyunculuk eğitimi almakta ve fitness eğitmenliği yapmaktadır.

 

 

AŞK HİKAYESİ DİZİSİNİN KANALI BELLİ OLDU! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin