Çağatay Ulusoy ve Cenk Eren'e hapis cezası şoku!

Türk magazin sektörünün önemli isimlerinden olan Çağatay Ulusoy, Cenk Eren ve Gizem Karaca'nın da aralarında bulunduğu uyuşturucu madde ticareti davasının sonucu belli oldu!

Nurşah
16 Mayıs 2018 - 17:00
Magazin

Magazin dünyasının adına sıkça rastlanan isimlerinden olan Çağatay Ulusoy, Gizem Karaca ve Cenk Eren'in de aralarında bulunduğu 34 kişinin yargılandığı uyuşturucu madde ticareti davasında 5 sene sonra karar verildi! 

18-05/16/agatay-ulusoy-cenk-eren-gizem-karaca-hapis-cezasi.jpg

En yüksek cezayı Cenk Eren aldı!

Bir süredir görülen uyuşturucu madde ticareti davasında Çağatay Ulusoy ve Gizem Karaca'ya 4 yıl 2 ay hapis cezası verildi. Gizem Karaca, İnsanlık Suçu adlı dizide Suna karakteri ile başrolde yer alıyordu. Çağatay Ulusoy ise ilk Türk Netflix dizisinin en önemli oyuncusu konumundaydı...

Şarkıcı Cenk Eren'in cezası ise daha büyük oldu! Gizem Karaca ve Çağatay Ulusoy ile aynı suçtan yargılanan Cenk Eren için 5 senelik hapis cezası verilse de bu maddenin kokain olduğunun belirtilmesi üzerine 6 yıl 3 aylık cezada karar kılındı.

18-05/16/yusuf-akgun-hapis-cezasi-1526478938.jpg

İlk olarak Adını Feriha Koydum adlı dizi ile karşımıza çıkan ve sonrasında da Cennet'in Gözyaşları'nın oyuncu kadrosunda yer alan Yusuf Akgün'e de 4 yıl 2 aylık ceza verildi... Bu ünlü simalara cezalarını erteleme ya da geri bırakma kararı ise mahkeme tarafından uygulanmadı! Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin