Murat Kekilli: "Yıkılasın İsrail"

Murat Kekilli de Yıldız Tilbe gibi İsrail'e tepki gösteren sanatçılar arasında yerini aldı. Üstelik bu tepkisini de "Yıkılasın İsrail" isimli yeni bestesi ile gösterdi!

Nurşah
16 Mayıs 2018 - 16:00
Magazin

Bir dönemlerin dilimize takılan şarkıları ile çok konuşulan ses sanatçılarından birisi olan Murat Kekilli de İsrail'e olan tepkisini gösterdi. Yeni bestesi Yıkılasın İsrail, internet üzerinde dolaşmaya başladı bile... 

Murat Kekilli'nin yeni bestesi Yıkılasın İsrail

Geçtiğimiz günlerde Yıldız Tilbe sosyal medya hesabı üzerinden şu cümleleri paylaşarak tepkisini göstermişti:

"Şu an işgal altında olan Ortadoğu ve Müslüman ülkelerindeki durum, Türkiye'ye yapılmak istenen işgalin provasıdır. Oralar Osmanlı'nın yani bizimdi, kopardılar. Avrupa üzerinden üstümüze gelemeyen korkaklar, arkamızdan dolanıyorlar. Allah fırsat vermesin kafirlere, İslamiyete yardım etsin."

İsrail'e tepki gösteren sanatçılar kervanına katılan Murat Kekilli de yeni bestesi ile sesini duyurmaya çalıştı. İşte o beste!

   

"Yıkılasın İsrail enkazını göreyim,
 Sana ülke diyenin yüzüne tüküreyim" dizlerinin tekrar etmesinden oluşan beste, sosyal medya ortamında çok konuşulacak gibi görünüyor!

 18-05/16/murat-kekilli-yikilasin-israil.Jpeg

Murat Kekilli kimdir?

18 Nisan 1968 senesinde doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Adana'da tamamladı. Adana Devlet Konservatuvarı sınavlarını kazandı; fakat bir sene kadar devam edip ayrıldı. 1994 yılında İstanbul'a geldi ve ilk grubu Kilikyalılar'ı kurdu. 1996'daysa Yolcular grubuyla Eşek Gözlüm albümünü çıkardı. Daha sonra 1999'da Bu Akşam Ölürüm ismindeki albümünü çıkardı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin