Vatanım Sensin yeni oyuncular Kamil, Rıfat ve Arslan kimdir?

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Vatanım Sensin kadrosuna üç yeni oyuncu katılacak. Kamil (Beran Soysal), Rıfat (Emre Taşkıran) ve Arslan (Alper Çankaya) kimdir?

Nurşah
16 Mayıs 2018 - 15:38
Yeni Bölüm

Kanal D ekranlarının bu sezon final yaparak izleyicisine veda edecek olan dizisinde, sona yaklaştıkça kadroya dahil olan yeni karakterlerle heyecan ve merak unsuru giderek artıyor. Vatanım Sensin dizisinin yeni bölümünde ekranlarda izleyeceğimiz Kamil, Rıfat ve Arslan karakterleri hakkında...

18-05/16/vatanim-sensin-yeni-oyuncular-1526472812.jpg

Vatanım Sensin'e üç yeni oyuncu!

Vatanım Sensin 17 Mayıs Perşembe günü yeni bölümü ile ekranlara gelecek. Sevilen dizinin 56. bölümünde Kamil, Rıfat ve Arslan adlarında üç yeni karakter ile karşılaşacağız. Dizide esir düşmüş olan Türk askerlerini canlandıracak olan karakterler, Vatanım Sensin'e yeni bir soluk katacaklar.

Vatanım Sensin Kamil 

18-05/16/vatanim-sensin-kamil-beran-soysal.jpg

Vatanım Sensin adlı dizide Kamil karakteri Beran Soysal tarafından canlandırılacak. 1988 doğumlu Beran Soysal'ı daha önce İçerde dizisinde canlandırdığı Gökhan karakteri ile izledik. Genç oyuncu, 2016 senesinde vizyona giren Yolculuk filmi ile de Altın Portakal En İyi Erkek Oyuncu ödülüne layık görülmüştü...

Vatanım Sensin Rıfat

18-05/16/vatanim-sensin-rifat-emre-taskiran.jpg

Vatanım Sensin Rıfat karakteri Emre Taşkıran tarafından canlandırılmaktadır. 1989 doğumlu oyuncuyu daha önce Tatlı İntikam ve Gülizar adlı televizyon dizilerinde de izledik!

Vatanım Sensin Arslan

Dizideki Arslan karakteri ise Alper Çankaya tarafından canlandırılacak. Daha önce dizilerde pek rastlamadığımız bir oyuncu olan Alper Çankaya, geçmiş senelerde tiyatro çalışmaları ile kendisini Türk tiyatro izleyicisine kanıtlamıştır. 

Vatanım Sensin 56. bölüm fragmanı 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin