Çağatay Ulusoy ve Derya Şensoy arasında aşk var mı?

Derya Şensoy'la birlikte görüntülenen Çağatay Ulusoy aralarında çıkan aşk haberleriyle ilgili ne açıklama yaptı?

resim yok
06 Eylül 2013 - 10:17
Magazin

Derya Şensoy'la birlikte görüntülenen Çağatay Ulusoy aralarında çıkan aşk haberleriyle ilgili ne açıklama yaptı?

 

AYNI MEKANDAN ÇIKINCA...

Yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy ve Derya Şensoy birlikte aynı mekandan çıkarken görüntülenince...

 

EĞLENDİLER

MedCezir adlı dizi ile ekranlara dönmeye hazırlanan Çağatay Ulusoy, adının aşk dedikodularına karıştığı kendisi gibi oyuncu olan Derya Şensoy ile gece geç saatlere kadar eğlendi.

 

ORTAKÖY'DE

Son dönemde gittikleri yerlerde birlikte görüntülenen Çağatay Ulusoy ve Derya Şensoy, önceki gece soluğu arkadaşları ile birlikte Ortaköy'deki Albüm adlı mekanda aldılar.

 

GECENİN GEÇ SAATLERİNE KADAR EĞLENDİLER

Kulüp kapanana kadar eğlenen grupta mekandan ilk ayrılan Derya Şensoy, olurken mini şortu ile dikkat çeken oyuncu, soruları yanıtsız bırakıp cipine binerek uzaklaştı.

Baykal’dan sonra mekandan çıkan Çağatay Ulusoy’un, ayrılırken neşesinin yerinde olduğu görüldü.

 

SAÇLARINI YİNE GİZLEDİ

Dizi başlamadan yeni saç stili ile görüntülenmek istemeyen oyuncu her zamanki gibi kafasında şapkası ile gece klübünde çıkarken adının aşk dedikodularına karıştığı Derya Şensoy ile ilgili aşk sorularına:

 

''SADECE DEDİKODU''

”Sadece dedikodu'' diyerek yanıt verdikten sonra arkadaşının kullandığı araç ile Şensoy’un gittiği yöne doğru hızlıca uzaklaştılar.

 

ULUSOY'UN DİZİSİNDE GERİ SAYIM

Ay Yapım'ın yeni sezonda Star TV'de başlayacak dizisi Medcezir'in çekimleri devam ediyor. Senaryosunu Melek Gençoğlu ve Ece Yörenç'in yazdığı, ''O gün, sakin hayatımıza bir bomba düştü. Ve o günden sonra hiçbir şey eskisi gibi olmadı'' sloganıyla sunulan dizi, hem konu hem de kadrosuyla dikkat çekiyor.[reklam]

MedCezir dizisi ilk bölümünün 06 Eylül Cuma günü yayınlanacağı açıklanmıştı ama daha sonra yapılan açıklamada yayın tarihi olarak 13 Eylül Cuma bildirildi.

Dizinin, ''En büyük fırtınalar sakin denizlerde kopar'' anonsuyla dikkat çeken tanıtımında karakterler ve hikaye hakkında çarpıcı ipuçları var.

Ulusoy’un canlandırdığı Yaman’ın hayatlarına girişiyle Serez Ailesi’nin sakin ve huzurlu yaşamı geri dönülmez bir şekilde değişecektir.

 

 

SERENAY SARIKAYA'NIN GERÇEK AŞKI ORTAYA ÇIKTI! İŞTE DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin