resim yok
06 Eylül 2013 - 10:01
Röportaj

Kanal D'nin izlenme rekorları kıran dizisi 'İntikam', ilk sezonuna etkileyici bir finalle nokta koymuştu.

Kanal D'nin izlenme rekorları kıran dizisi 'İntikam', ilk sezonuna etkileyici bir finalle nokta koymuştu.

 

Diziye dair en çok merak edilen konu da uçağı düşen Şahika'nın ölüp ölmediğiydi.

 

ŞAHİKA'NIN AKIBETİ!

12 Eylül'de başlayacak yeni sezon öncesi Şahika'yı canlandıran Arzu Gamze Kılınç'la bir araya geldik, canlandırdığı karakterin akıbetini konuştuk.

* Tatil bitti, yeni sezon başlıyor. Bu yaz sizin için nasıl geçti?

- Tatil yapamadım açıkçası. İlgilenmem gereken konular vardı, yaz aylarını onlara ayırdım.

* Neler yaptınız?

- Evimizle ilgili bir tadilat işi vardı, onunla ilgilendim. Hâlâ sürüyor ama bitmek üzere. Bu süreçte de yeni şeyler öğrendim. Şu anda ikinci bir meslek düşünme şansım olsa, iç mimarlığı seçerim. Çok zevkli bir işmiş. Eğitim gibi oldu bana. Bir de Sadri Alışık Akademi’de öğrencilerim var, onlarla ilgilendim.

* “İntikam”ın ikinci sezonu 12 Eylül’de başlıyor. Geçen sezonun son bölümünde Şahika’nın bindiği uçağın düştüğü haberi, seyircileri şoke etmişti. Şu anda diziye dair en merak edilen konulardan biri de Şahika’nın ölüp ölmediği...

- Öldü mü, ölmedi mi... O gizem devam ediyor. Biz de merak içindeyiz. Sezonun ilk bölümünde neler olacağını hep birlikte göreceğiz. Şahika için her şey söz konusu olabilir. Ama o kadın ölse bile öteki taraftan olayları karıştırmaya devam eder! (Gülüyor)

 

YOKSA SİZ DE Mİ TÜKENDİNİZ?

* Sezon finalinin ardından sokakta nasıl tepkiler aldınız?

- 2,5 ay boyunca beni gören herkes Şahika'yla ilgili sorular sordu. En çok aldığım soru da ''Öldürdüler mi sizi?'' oldu. ''Yoksa siz de mi tükendiniz? Ekiple mi anlaşamadınız?'' diye soranlar da vardı.

* Yeni sezonda Haldun ile Şahika’nın çevirdiği entrikalar ortaya çıkacak mı?

- Bilmiyorum... Şahika bir şekilde işin içinde olacaksa uslu durmayacaktır. Uzaktan kumandayla herkesi yönetmeye çalışan bir insan o. Öteki tarafa gittiyse, orayı da kesin karıştıracaktır!

* Şahika öldüyse, yerine geçmek isteyenler de olacaktır mutlaka...

- Tabii ki. Onu da zaman gösterecek.

 

BEN DE ŞAHİKA GİBİ OTORİTERİM

* Şahika, çok sivri bir karakter. Sizin kendinize benzettiğiniz yanları var mı?

- Şahika’nın soğukkanlılığı bana benziyor. Ben de kriz anlarında mantıklı düşünüp çok hızlı çözümler üretirim. Ayrıca bende de Şahika’daki gibi otoriterlik var.[reklam]

* İkinci sezon daha başlamadı ama hikâyede neler olacağını genel hatlarıyla biliyorsunuzdur. İki sezonu kıyaslamanızı istesem, neler söylersiniz?

- Şu kadarını söyleyebilirim; olaylar, yeni gelen karakterlerle dallanıp budaklanacak. Yeni karakterler, var olanlardan daha farklı renklere sahip. Yeni sezonda çok güzel yan hikâyeler olacak.

* Ekibe yeni katılan oyuncuları nasıl buldunuz?

- Çok güzel, çok kıymetli oyuncular katıldı aramıza. Daha önce beraber çalışma imkanımız olmamıştı ama hepsi beğendiğim isimler. Onları izlemek için sabırsızlanıyorum.

 

NE KADAR GENÇMİŞSİNİZ

* İntikam dizisinin hayatınızdaki yeri nedir?

- Oyuncu olarak, bu diziyle ciddi bir level atladım. Bir de herkes beni bu role çok yakıştırdı. Ama sokakta görenler, “Meğer siz ne kadar gençmişsiniz” diyor. (Gülüyor)

 

ÇOCUK ÖZLEMİM YOK

* Dizide bir anneyi canlandırıyorsunuz ama gerçek hayatta anne değilsiniz. Çocuk özleminiz var mı?

- Anneyi oynamak için illa anne olmak gerekmiyor. Çocuk özlemim de yok. Ben bu konuda kötü bir örnek olabilirim...

 

 

İNTİKAM'IN YENİ RÜZGAR'I KİM OLDU? DETAYLAR BURADA!

 

İNTİKAM yeni sezon tanıtımını izlemek için tıklayın!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin