Çağatay Ulusoy ve Gizem Karaca hakkında yeniden yargılama kararı çıktı!

Oyuncu Çağatay Ulusoy ve Gizem Karaca'nın da aralarında olduğu 20 sanıklı dava yeniden görülecek. İşte detaylar...

Merve Mutlu
18 Ocak 2019 - 15:58
Magazin

Şimdilerde Hakan: Muhafız dizisindeki Hakan karakteriyle adını yurtdışında da duyuran oyuncu Çağatay Ulusoy ile en son İnsanlık Suçu dizisinde rol alan oyuncu Gizem Karaca, geçtiğimiz yıllarda "uyuşturucu ticareti yapmak" suçundan hakim karşısına çıkmıştı. 

Gizem Karaca'nın telefon konuşmasının da delil sayıldığı davada mahkeme, Çağatay Ulusoy, Gizem Karaca ve Cenk Eren'in esrarı birbirlerinden parayla temin ettikleri için 'uyuşturucu ticareti' yapma suçunu işlediklerini öne sürmüştü.

19-01/18/gizem-karaca.jpg

Mahkeme bu davada Gizem Karaca, Çağatay Ulusoy, Yusuf Hasan Akgün, Hüseyin Orçun Benli ve menajer Ayşe Selin Borankay'a 'uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçundan 4 yıl 2 ay, Cenk Eren'e ise 6 yıl 3 ay hapis cezası vermişti.

Mahkemenin verdiği kararda, Çağatay Ulusoy'un kendisi ve oyuncu Gizem Karaca için esrar aldırdığı anlatılırken, Ulusoy'un evinin banyosunda da esrar bulunduğu belirtildi. Yine Karaca'nın bir telefonda, 'Abi ilk defa para vereceğim. Bari değsin. Senin de gönlün olsun. O kadar ağırladın bizi derdimi dinledin sen hallet 300 getireceğim" şeklindeki konuşması uyuşturucu madde için para vereceğinin delili olarak sayılmıştı.

'Uyuşturucu ticareti yapmak' suçundan 4 yıl 2 ay hapis cezası alan oyuncular Çağatay Ulusoy ile Gizem Karaca ve şarkıcı Cenk Eren'in de aralarında bulunduğu 20 sanıklı dava, temyize gönderildiği İstinaf Mahkemesi'nce yeniden görülecek.

Çağatay Ulusoy, Gizem Karaca, Cenk Eren, Hüseyin Orçun Benli, Ayşe Selin Boronkay, Aydın Sarıoğlu, Cihan Şenyüz, Ergun Taş, Ferdi Özer, Feruz Tuncel, Mehmet Çakır, Murat Özgener, Mustafa Kabahor, Niyazi Canbaz, Nuri Kösem, Özgür Sanlav, Tolga Disanlı, Yusuf Hasan Akgün, Aslı Şenyüz ve Kaan Turgut'un yeniden yargılanması ise 21 Mart'taki ilk duruşmada gerçekleşecek.  

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin