Kuzgun dizisine Ufak Tefek Cinayetler'den iki oyuncu!

Ay Yapım imzası taşıyan Kuzgun dizisine Star Tv'nin geçtiğimiz günlerde final yapan Ufak Tefek Cinayetler dizisinden iki oyuncu transfer oldu.

Nurşah
18 Ocak 2019 - 15:51
Gündem

Oyuncu kadrosunda Burcu Biricik, Barış Arduç, Levent Ülgen ve Settar Tanrıöğen gibi sevilen isimlerin yer aldığı Kuzgun dizisinin çekimleri son sürat devam ediyor! Büyük bir heyecanla beklenen dizinin oyuncu kadrosuna Ufak Tefek Cinayetler dizisi ile ekranlarda gördüğümüz iki başarılı isim katıldı!

19-01/18/kuzgun-dizi-oyuncular.jpg

Kuzgun'a iki yeni oyuncu!

Merakla beklenen Kuzgun dizisi Ay Yapım imzası taşıyor. Çekimlerine Ürgüp'te başlanıp İstanbul'da devam edilen dizinin oyuncu kadrosu ise her geçen gün giderek belirginleşiyor ve izleyiciye duyuruluyor. Birsen Altuntaş'ın paylaştığı habere göre, Kuzgun dizisine Ufak Tefek Cinayetler'den iki yeni oyuncu katıldı...

19-01/18/kuzgun-dizi-derya-beserler.jpg

Ufak Tefek Cinayetler dizisinde iki sezon boyunca Esra karakterini canlandıran sempatik oyuncu Derya Beşerler, Kuzgun'da Burcu Biricik'in canlandırdığı Dila karakterinin yengesi Seda'ya hayat verecek...

19-01/18/hande-dilan-hanci-kuzgun-ufak-tefek-cinayetler.jpg

Diziye son katılan isimlerden olan Hande Dilan Hancı da Ufak Tefek Cinayetler'de Elif'in gençliği karakteri ile karşımıza çıkmıştı. Hancı, Kuzgun dizisinde Füsun karakterini canlandıracak!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin