Çağatay Ulusoy'lu "Gaddar" dizisinin hazırlıkları sürüyor! Hangi güzel isim Ulusoy'un partneri olacak?

Netflix'te Terzi ve yakın zamanda yayınlanacak Centilmen ile Kübra adlı projelerde yer alan Çağatay Ulusoy ekranlara bomba bir dizi ile dönüyor. Peki Çağatay Ulusoy yeni sezonda hangi yapımda yer alacak? Çağatay Ulusoy hangi oyuncularla oynayacak? Çağatay Ulusoy Gaddar dizisinde mi rol alacak? Gaddar dizisi nerede yayınlanacak? Gaddar dizisinin konusu ne? Gaddar dizisinde kimler rol alacak?

Volkan Usta
13 Ekim 2023 - 13:12
Kültür Sanat

Son dönemde sadece dijital projelerde gördüğümüz Çağatay Ulusoy'a sürpriz bir teklif gitmişti. Yakışıklı oyuncu ekranlara dönüş yapıyor. İşte detaylar!

23-07/13/cagatay-ulusoy-lu-netflix-dizisi-terzi-nin-fragmani-yayinlandi162955_0.jpg

Netflix'in ikinci sezonu 28 Temmuz’da yayınlanan “Terzi” dizisi ile “Centilmen” filminin ardından “Kübra” adlı projesinde de başrolde yer alan Çağatay Ulusoy’un yeni sezonda televizyon için bir yapımda yer alıp almayacağı merak ediliyordu. Kulislerden gelen yeni bilgiye göre Ay YapımGaddar” dizisi için başarılı oyuncuya teklif gitmişti. Yakışıklı oyuncu Ay Yapım ile anlaşma sağladı.

23-07/13/1543301562_t.jpg

Ünlü oyuncu Ay Yapım‘ın FOX için çekeceği “Gaddar dizisinde Levent adlı bir genci canlandıracak. Sevdiği kadını ve ailesini geride bırakıp askere giden Levent dönüşte hiç beklemediği olayların içinde kendisini bulup adeta bir gaddara dönüşecek. Çukur ve “Üç Kuruş”u çeken Sinan Öztürk’ün yönetmen koltuğunda oturacağı dizini senaryosunu ise Hürer Ebeoğlu kaleme alıyor.

23-10/02/0x0-hakim-dizisinin-genc-yildizi-fatih-berk-sahin-o-sahne-icin-doktora-danistim-1650783649924.jpg

Ulusoy, "Gaddar" dizisi öncesinde bir de araya film projesi sıkıştıracak gibi gözüküyor. Netflix için çekilecek filmin henüz ismi netleşmedi. Yönetmen koltuğunda Ozan Açıktan'ın oturacağı filmin yapımcılığını OGM Pictures üstlenecek. Ayrıca "Gaddar" dizisi için çalışmalar devam ederken yapımda Çağatay Ulusoy’un hayat vereceği Levent’in kardeşi Rüzgâr’ı oynayacak isimde belli oldu. Genç kuşağın etkili oyunculuğuyla dikkat çeken yıldızlarından Fatih Berk ŞahinGaddar” dizisinde "Rüzgâr" rolüyle seyirci karşısına çıkacak.

23-10/10/onur-saylak-13-e1577395982222.jpg

Aksiyon sahneleriyle de nefes kesen dizinin kadrosuna başarılı bir isim katılıyor. Ödüllü yönetmen ve aktör Onur SaylakGaddar” dizisiyle anlaştı. Levent’in hayatına bomba gibi düşen dizinin kötü adam “Müdür” karakterini Onur Saylak'ın canlandıracağı dizinin çekimleri önümüzdeki haftalarda başlayacak.

23-10/13/melis-sezen-5.jpg

Cast çalışmaları devam eden Gaddar dizisinde Ulusoy'un partnerinin kim olacağı merak konusuydu. Gelen iddialara göre Çağatay Ulusoy'a merakla beklenen dizide Melis Sezen'in partner olması bekleniyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin