Çağatay Ulusoy'un başrolde yer aldığı Hakan: Muhafız dizisi sevenlerine yeni sezon müjdesi!

Çağatay Ulusoy, Ayça Ayşin Turan ve Hazar Ergüçlü'nün başrolde yer aldığı ilk Türk Netflix dizisi Hakan: Muhafız dizisi sevenlerine yeni sezon müjdesi!


07 Ocak 2019 - 10:38
Magazin

Başarılı ve genç oyunculardan oluşan kadrosu ile dikkatleri üzerine çeken ilk Türk Netflix dizisi Hakan: Muhafız dizisinden yeni sezon müjdesi geldi... İşte Birsen Altuntaş'ın paylaştığı haberin detayları...

Hakan: Muhafız üçüncü ve dördüncü sezon müjdesi!

Çağatay Ulusoy, Ayça Ayşin Turan, Hazar Ergüçlü ve Okan Yalabık gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı Hakan: Muhafız dizisi ilk sezon tüm bölümleri ile geçtiğimiz ay izleyici karşısına çıkmıştı. Yayınlandığı ilk günden itibaren izleyiciden büyük bir ilgi gören Hakan: Muhafız ikinci sezon yayın tarihi de merakla beklenmeye başladı!

Henüz ikinci sezon yayın tarihi belli olmamışken kulislerde dolaşan iddialara göre Hakan: Muhafız dizisi için üçüncü ve dördüncü sezonların çekilmesi de planlar dahilinde yer alıyor...  İlk sezona imza atan O3 Medya yeni sezonda da yine iş başında olacak. Merakla beklenen dizinin yeni sezonlarında başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy ile birlikte hangi isimlerin yer alacağı önümüzdeki günlerde belli olacak. Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin