Çağatay Ulusoy'un Hakan: Muhafız dizisine Sinem Kobal da dahil oluyor!

Netflix'in ilk Türkiye yapımı dizisi olan Hakan: Muhafız (The Protector) dizisinin kadrosuna Sinem Kobal da dahil oldu. İşte detaylar..

Merve Mutlu
21 Ocak 2019 - 13:23
Magazin

Dünyanın en büyük dijital platformları arasında yer alan Netflix'in ilk Türkiye yapımı olan ve büyük ilgi gören dizisi 'ın yeni sezonları merakla beklenirken, dizi hakkında da yeni bilgiler paylaşılıyor. 

Başrolde Çağatay Ulusoy'un rol aldığı; Ayça Ayşin Turan, Hazar Ergüçlü gibi isimlerin de kadrosunda yer aldığı Hakan: Muhafız dizisinin 2. sezonu beklenirken, 3. ve 4. sezon onayları geldiği de paylaşılan bilgiler arasında. 

19-01/21/hakan-m.jpg

Bir süredir ekranlarda yer almayan oyuncu Sinem Kobal'ın da Hakan: Muhafız dizisinin kadrosuna dahil olacağı söylentileri, dizi dünyasını meşgul ediyordu. Posta gazetesinin haberine göre: Kenan İmirzalıoğlu ile evlendikten sonra televizyonlardan çekilen Sinem Kobal, sevilen dizi Hakan: Muhafız'ın 3. ve 4. sezonlarında rol almak üzere anlaştı. Bölüm başı 30 bin TL için imza atan Kobal'ın nasıl bir karakterle diziye dahil olacağı ise henüz bilinmiyor. 

Sinem Kobal kimdir?

19-01/21/sinem-kbau.jpg

14 Ağustos 1987 doğumlu olan oyuncu, İSTEK vakfı Özel Acıbadem Lisesini 2001 yılında bitirdi. Başarılı bir öğrenci olan Sinem Kobal, ortaokulda öğrenci iken, okul basketbol takımıyla İstanbul birinciliği, üç yıl önce voleybol takımıyla ikincilik ve step birinciliği kazandı. Yıldız Alper bale okulunda sekiz yıl bale yaptı. Şimdi ise latin dansı ve Aikido sporu yapıyor. Kerem adında Efes’te oynayan bir erkek kardeşi var.
Sinem Kobal Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne ve Gösteri Sanatları bölümünü bitirdi.Akatlar Kültür Merkezi Jetix Çocuk Ödülleri ödül töreninde Selena En Sevilen Yerli Televizyon Dizisi seçildi. Sinem Kobal En Sevilen Türk kadın oyuncu seçildi. Bir dönem Uygur tiyatrosunda görev aldı, tiyatro oyunlarında oynadı. Dormen tiyatrosunda oynadı. Birçok dizide, filmde ve reklamda oynamıştır. Son olarak 2017 yılında Yüz Yüze adlı yapımda yer aldı.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin