Nurberfin Çiroğlu Bir Litre Gözyaşı'ndan Bizim Hikaye'ye transfer oldu!

Bir Litre Gözyaşı dizisinin sevilmeyen Hande karakterini canlandıran Nurberfin Çiroğlu şimdi de Bizim Hikaye dizisinde. İşte detaylar...

Merve Mutlu
21 Ocak 2019 - 14:20
Magazin

Başrollerinde Hazal Kaya, Burak Deniz ve Reha Özcan'ın yer aldığı Bizim Hikaye dizisi, fox ekranlarının sevilen dizileri arasnda geliyor. 3 haftalık dizi arasının ardından ekranlara dönecek olan dizinin yayınlanan fragmanı dizinin izleyenlerini şaşırttı.

Bizim Hikaye dizisinin yayınlanan son bölümünde, Filiz ve Barış kapıyı açtıklarında şaşkınlıkla kalakalmışlardı. Gelen kişinin Nihal olduğu sanılıyordu ama bambaşka bir kişi çıktı.

19-01/21/nurberfsn.png

Barış'ın bir kardeşi olduğu bilgisi daha önce dizi içerisinde verilmemişti. Ancak bir anda karşısımıza Barış'ın kardeşi Merve çıktı. Merve karakterini canlandıran kişi ise Bir Litre Gözyaşı dizisinde Cihan ile Mahir arasına girdiği için izleyenler tarafından sevilmeyen Hande karakterini canlandıran Nur Berfin Çiroğlu idi.

19-01/21/nurberfin.png

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin