Söz dizisinin Savcı Derya'sı Deniz Baysal evleniyor!

Star tv'nin sevilen dizisi Söz'de savcı Derya karakterini canlandıran Deniz Baysal evleniyor. İşte detaylar!

Merve Mutlu
21 Ocak 2019 - 14:44
Magazin

Başrollerinde Tolga Sarıtaş, Deniz Baysal, Mustafa Yıldıran, Aytaç Şaşmaz, Görkem Sevindik gibi isimlerin yer aldığı Söz dizisi, 3 haftalık aranın ardından bu akşam kaldığı yerden devam ediyor. 

Söz dizisinde Savcı Derya karakterini canlandıran Deniz Baysal, bir süredir ilişki içinde olduğu şarkıcı Barış Yurtçu ile evlilik kararı aldı.

19-01/21/deniz.png

Evlilik teklifi konusunda Deniz Baysal ‘Beklediğimden daha güzeldi. Çok duygusaldı. Hiç o kadar ağlayacağımı düşünmüyordum’ ifadelerini kullandı.

Barış Yurtçu, ‘Hiç beklemiyordu zaten belki bir gün olur diyordu ama o gün olacağını beklemiyordu. Ben bir iki hafta kadar evin içinde sürekli telefonla dolaştım. Bir yandan arkadaşlarıyla görüşüyorum bir yandan mekânla konuşuyorum. O yüzden benim için baya stresli geçti’ dedi.

Evlilik hazırlıklarına başlayan çift, düğünleriyle ilgili de, "Şimdiden başladık yer kapılıyor çünkü. Eylül diye düşünüyoruz. İstanbul’da olmayacak Ege diye düşünüyoruz" cevabını verdi. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin