Çağatay Ulusoy'un yeni dizisi Hakan: Muhafız'ın (The Protector) galasında özel anlar yaşandı!

Başrolünde Çağatay Ulusoy'un rol aldığı, Netflix dizisi olan Hakan: Muhafız (The Protector) özel bir galayla, ünlüleri bir araya getirdi.

Merve Mutlu
06 Aralık 2018 - 10:10
Magazin

Başarısı herkes tarafından onaylı olan içerik platformu Netflix, aylar öncesinden, başrolünde Çağatay Ulusoy'un rol alacağı bir dizi yayınlayacağını açıklamıştı. İlk Türk Netflix dizisi olarak kayıtlara geçen Hakan: Muhafız (The protector) dizisinin çekimleri tamamlandı ve hatta 2. sezon onayı alındı. 14 Aralık'tan itibaren Netflix'te!

18-12/06/hakan-m.jpg

Sakıp Sabancı Müzesi'nde düzenlenen müthiş bir galaya, dizinin oyuncuları Çağatay Ulusoy, Ayça Ayşin Turan, Hazar Ergüçlü, Okan Yalabık, Mehmet Kurtuluş, yönetmenler Can Evrenol, Umut Aral, Gönenç Uyanık ve Netflix Uluslararası Yapımlar Başkan Yardımcısı Kelly Luegenbiehl katıldı.

14 Aralık Cuma günü 190’dan fazla ülkede aynı anda görücüye çıkacak olan “Hakan: Muhafız” dizisinin başrol oyuncusu Çağatay Ulusoy, “Netflix’in 130 milyon kullanıcısına İstanbul’dan gizemli ve fantastik bir hikaye anlatacağız” diye açıklama yaptı.

Heyecanlı halleri dikkatlerden kaçmayan dizi oyuncularından Ayça Ayşin Turan ise, “Biz elimizden geleni yaptık gerisi seyircide” açıklamasını yaptı.

18-12/06/agatay-ulusoy.jpg

The Protector/ Hakan: Muhafız dizisinin galasında Kıvanç Tatlıtuğ, Tuba Büyüküstün, Hazal Kaya gibi ünlü isimler de yer aldı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin