5 Aralık 2018 Çarşamba reyting sonuçları! Diriliş Ertuğrul zirvedeki yerini koruyabildi mi?

05 Aralık 2018 Çarşamba günü reytingleri belli oldu. Günün reyting tablosu nasıl şekillendi? İşte reytingler ve günün değerlendirmesi...

Volkan Küçükel
06 Aralık 2018 - 10:20
Reyting

5 Aralık 2018 Çarşamba reyting sonuçları belli oldu! Günün en çok izlenen dizisi hangi yapım oldu?

Günün iddialı dizileri Diriliş Ertuğrul ve Sen Anlat Karadeniz ile Kanal D'nin uzun soluklu komedisi Çocuklar Duymasın ve TV8'in komedi dizisi Jet Sosyete'nin reytingleri nasıl çıktı?

Detaylı inceleme ve sıralı listeye bakacak olursak;

İŞTE TOTAL VE AB'DE GÜNÜN REYTİNGLERİ

05 Aralık 2018 reyting sonuçları (Total)

18-12/06/5-aralik-2018-total-reytingler.jpg

05 Aralık 2018 reyting sonuçları (AB)

18-12/06/5-aralik-2018-ab-reytingler.jpg

DİRİLİŞ ERTUĞRUL ZİRVEDEKİ YERİNİ KORUDU!

"Evvela önüne konan nimete saygı göstereceksin! Sonra da uç beyinin makamına saygı göstereceksin." TRT'nin zirveden düşmeyen dizisi Diriliş Ertuğrul dün akşam 126. bölümüyle ekranlardaydı.

Reyting tablosunun tüm kategorilerinde zirvedeki yerini koruyan, özellikle AB kategorisinde rakiplerine uzak fark yapan dizi, Twitter'da #Hakikatİçin etiketiyle de en çok konuşulanlar arasına girdi.

18-12/06/dirilis-ertugrul-126-bolumden-kare.jpg

SEN ANLAT KARADENİZ TOTALDE ZİRVEYİ ZORLAMAYA DEVAM EDİYOR!

"Yıllarca kaçmak istedğim yerde zorla tutuldum, şimdi kalmak istediğim yerden kovuldum..." Dün akşam 33. bölümüyle ekranlara gelen, Twitter'da #SevdiğimiVer bölüm etiketini kullanan atv'nin sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz totalde Diriliş Ertuğrul'u yakın rakamlarla 2. sırada takip ederken, AB'de de günü 2. sırada tamamladı.

Son haftalarda totalde Diriliş Ertuğrul'a oldukça yaklaşan dizi bakalım önümüzdeki haftalarda özlediği zirveye çıkmayı başarabilecek mi...

18-12/06/sen-anlat-karadeniz-33-bolum-fotograf.jpg

ÇOCUKLAR DUYMASIN KAN KAYBEDİYOR!

Kanal D'nin uzun soluklu dizisi Çocuklar Duymasın; Taş Fırın Haluk, Meltem, Gönül, Tuna, Özlem ve Sertaç'a bırakılan gizemli mektubun merak uyandırdığı 60. bölümüyle ekranlardaydı.

Dizi, yeni bölümüyle totalde 17., ciddi bir düşüş yaşadığı AB'de ise 18. sırada kendine yer buldu.

18-12/06/ocuklar-duymasin-60-bolumden-kare.jpg

JET SOSYETE'NİN YENİ BÖLÜMÜ KAÇINCI SIRADA YER ALDI?

Yaşar'ın online alışveriş macerası, Gizem'in dizide kalma çabaları… Geçtiğimiz haftayı kolaj bölümle geçiren Gülse Birsel imzalı TV8 komedisi Jet Sosyete dün akşam 2. sezon 8. bölüm ile ekranlardaydı.

Daha başarılı olduğu AB kategorisinde 5. sırada yer alıp istikrarını koruyan dizi; AB'de ise 27. sırada kendine yer bulabildi.

18-12/06/jet-sosyete-tv8-afis.jpg

"Diriliş Ertuğrul" 127. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin