Çarpışma dizisinde Kerem'in geçmişindeki sır perdesi aralanıyor!

AY Yapım tarafından hazırlanan ve Ali Aydın'ın kaleme aldığı Çarpışma dizisinde, Kerem'in geçmişindeki sırrın ne olduğu ve Çarpışma dizisinin hangi kanalda yayınlandığı gibi birçok soruya cevap bulacaksınız. İşte detaylar.

Merve Mutlu
06 Aralık 2018 - 10:30
Yeni Bölüm

AY Yapım tarafından hazırlanan ve yönetmenliğini başarılı yönetmen Ulaç Bayraktar'ın üstlendiği Çarpışma dizisi, zincirleme bir trafik kazasıyla başlayan hikayesi ile izleyiciler tarafından oldukça beğenildi.

Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Alperen Duymaz ve Melisa Aslı Pamuk’un oynadıkları dizi, Show Tv'nin başarılı dizileri arasında yerini aldı. Gerek müziklerindeki sound seçimi gerekse temasıyla İçerde ve Çukur dizileriyle benzeştirilen Çarpışma dizisinde, sır perdeleri yavaş yavaş aralanıyor.

18-12/06/arpisma-dizisi.jpg

İzleyicilere heyecan ve duygu dolu anlar yaşatan Çarpışma dizisinde, Kerem'in cezaevinde yattığı ilk bölümde öğrenilmişti. Babası ile yaşadığı olay sonrasında yaşananlar, ön izlemede ekrana geldi. Yeni bölümde, Kerem’in babasını neden bıçakladığı anlaşılacak.

18-12/06/kerem-babasin.png

Çarpışma dizisinde Kerem babasını neden bıçaklıyor? 

Kerem'in alkolik olan babası, eve getirdiği arkadaşlarıyla içki içerken, annesinin de çaresizce onlara servis yaptığını gören Kerem, çileden çıkıyor. Babasıyla tartışıyor ve "Bunlar mı senin arkadaşın baba?" diye soruyor. Adamları döven Kerem, babasının annesini dövmeye kalkması üzerine ona müdahale ederken bıçaklıyor. 

Çarpışma dizisinde Kerem karakterini Alperen Duymaz canlandırıyor.

Çarpışma dizisinin son bölümünde neler oldu? 

18-12/06/arpisma-2-bolum.jpg

Kadir, Zeynep, Cemre ve Kerem’in karıştıkları kazada, şuuru açık tek kişi Zeynep’tir. Durumu en ağır olan ise Cemre. Zeynep, baygın haldeki Kadir’i tanır ve şoke olur. Zeynep, Kadir’e yardım etmek ile kızını kurtarmak arasında büyük bir ikilemde kalır. Olay yerine sağlık ekipleri ve itfaiye gelir. Cemre ve Kerem araçlarından çıkarılıp hastaneye götürülür. Ancak, Kadir ve Zeynep’in kullandıkları araçlarda kimse yoktur. Veli, polisin işe karışması ile yeni önlemler alır ve Zeynep’in kızı Aylin’in hayatıyla ilgili çok kritik bir kararın eşiğine gelir. Cemre, kendisini yaralayan ve aracına çarpanın aynı kişi olduğunu öğrenir ve polise bilgi verir. Belma ve Demir’i ise yasak aşklarının ortaya çıkma korkusu sarar. Kadir ile Zeynep’in geçmişten gelen bağları ortaya çıkarken, hayat onları hiç ummadıkları yerlerde, hiç ummadıkları zamanlarda ve hiç ummadıkları şekilde yıllar sonra yeniden karşı karşıya getirecektir.

Çarpışma dizisi heyecan dolu yeni bölümüyle 6 Aralık Perşembe akşamı saat 20:00'da Show'da!

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin