Çağla Şıkel'in reklamlardan elde ettiği servet!

Güzel manken-oyuncu son oynadığı cips reklamından 1,2 milyon TL kazandı.

resim yok
08 Temmuz 2013 - 13:40
Magazin

Güzel manken-oyuncu son oynadığı cips reklamından 1,2 milyon TL kazandı.

 

Reklam anlaşmalarıyla gündemde!


Ünlü manken Çağla Şikel, son yıllarda art arda yaptığı reklam anlaşmalarıyla gündemden düşmüyor.

Eşi Emre Altuğ'la sıvı yağ ve şampuan reklamında oynayan Çağla, iki reklamdan 2 milyon TL almıştı.

Şıkel, son olarak çocuklarıyla birlikte bir deterjan markasının yüzü olmuş ve 800 bin TL kazanmıştı.

BİR CİPSTEN 1,2 MİLYON TL KAZANDI

Çağla, bu kez de cips reklamı için kamera karşısına geçti. Bu anlaşmadan 1.2 milyon TL alan ünlü manken, son dönemde reklamlardan 4 milyon TL kazanmış oldu.

 

Servetine servet katıyor

Çocuklarına zaman ayırmak için dizilerde rol almayan Şıkel, böylece hem ekranlardan uzak kalmıyor, hem de servetine servet katıyor.

CİPS REKLAMINDA OYNAYAN TEYZE SADECE EV ALABİLDİ

2003 yılından bu yana cips firmasının reklamlarında oynayan Ödemişli Ayşe Elmacı bugüne kadar memleketinde ancak bir ev alabildi.

Elmacı, rol aldığı ilk reklamdan 500 TL kazanmıştı.
[reklam]
Şıkel'in kariyeri

Şıkel, eğitim hayatına İstanbul'da 1985 - 1989 tarihleri arasında Ahmet Hamdi Tanpınar İlkokulu ile başlamış ve ilkokul 4. sınıftan itibaren İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nda bale eğitimi almıştır. İlkokulu bitirdikten sonra 1990 - 1993 yılları arasında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nda Ortaokul eğitimini tamamlamıştır. 1993-1996 yılları arasında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nda Lise öğrenimini bitirip, ardından 1997-1999 Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nda Lisans eğitimi almış ve 1999 senesinde mezun olmuştur.

Şıkel, 1996 yılında "Odessia" adlı Sinema filminde oynadı ve 1997 yılında Miss Turkey yarışmasında birinci oldu. Sonrasında katıldığı Şeysel Adaları'nda yapılan Miss World 97 güzellik yarışması ile Dünya dördüncüsü yani Avrupa Güzeli (Europe's Queen Of Beauty) ödülünü aldı.

1997 - 2003 tarihleri arasında Fransa, ABD, Almanya, Çin, Rusya, Yunanistan, İsviçre ve Mısır'da defilelere çıkmıştır. 2004 yılında Cennet Mahallesi'nde ve 2008'de Görgüsüzler dizisinde oynadı.

 

 

KIVANÇ TATLITUĞ'DAN DUDAK UÇUKLATAN ZAM! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin