Yeşim Ceren Bozoğlu'ndan örnek davranış!

'Aldırma Gönül' adlı dizide izlediğimiz Yeşim Ceren Bozoğlu'ndan pek çok sanatçıya örnek olacak davranış.

resim yok
08 Temmuz 2013 - 12:22
Magazin

'Aldırma Gönül' adlı dizide izlediğimiz Yeşim Ceren Bozoğlu'ndan pek çok sanatçıya örnek olacak davranış.

 

Örnek teşkil etti


Her zaman için genç bir nüfusumuz olduğu ve onlara destek verilmesi gerektiği söylense de bunun gerçekleşmesine pek de tanıklık edemiyoruz. Ancak bazı isimler var ki bu konuda örnek teşkil ediyor.

Şu sıralar ‘Aldırma Gönül’ adlı dizide izlediğimiz başarılı oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu, oyuncu kimliğinin yanında eğitimci kimliğini de başarıyla taşıyor.

Usta oyuncu Atölye 1314′te verdiği derslerle sanat dünyasına yeni isimler kazandırma peşinde.

TARİHİ BİNADA SANAT

1314 yılında yapılmış bir Ceneviz evi restore edilerek hayata geçirilen Atölye 1314′te ders veren Bozoğlu, 11 Temmuz Perşembe günü saat 12.00′da yapacağı seçmeler sonrasında beş yetenekli gence burslu eğitim verecek.

Katılımcılar arasından yapılacak sınavla seçilecek beş şanslı genç işin uzmanlarından eğitim alma fırsatı yakalayacak.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Yeşim Ceren Bozoğlu şunları söyledi:

 

''En büyük rüyam...''

''Muazzam mutluyum. En büyük rüyam gerçekleşiyor. İlk aşık olduğun zaman karnında kelebekler uçuşur ya aynı duyguyu hissetiriyor bana burs verebiliyor olmak.

Oyunculukta geldiğim noktaya ulaşana kadar o kadar çok çalıştım,acı çektim ve mücadele ettim ki…

O yüzden beni en çok mutlu eden hayalim arkamdan gelen oyuncu adaylarının aynı acıları yaşamaması için elimden gelen her şeyi yapmaktı.''

[reklam]
Bozoğlu'nun kariyeri

Dokuz Eylül Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Oyunculuk Bölümü mezunu olan Yeşim Ceren Bozoğlu, sanat yaşamına tiyatro ile başladı. Dokuz Eylül Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk bölümünü bitirdi. Mezun olduğu yıl oynadığı tek kişilik “Kadınlar” adlı oyun ile Cumhuriyet Gazetesi ve Ayşegül Yüksel tarafından yılın genç kadın oyuncusu seçildi. Devlet Tiyatrosu, Şehir Tiyatroları, Duru Tiyatro gibi topluluklarda yer alan sanatçı, yönetmenlik de yaptığı tiyatro oyunlarının yanı sıra çeşitli sinema ve dizi filmlerde rol almaktadır.

Tarık Akan, Haluk Bilginer, Güven Kıraç, Mazhar Alanson, Mehmet Aslantuğ, Zuhal Olcay, Oktay Kaynarca, Mehmet Ali Alabora, Emre Kınay, Hülya Avşar, Nejat İşler gibi her dönemin ünlü oyuncuları ile dizi ve filmlerde çalıştı.Semih Kaplanoğlu, ömer Uğur gibi ünlü yönetmenler ile çalıştı. Sayısız kısa filmde oynamıştır. Geniş Aile dizisinde Domuşuk Sevim karakterini canlandıran Bozoğlu, Mirkelam'ın Asuman Pansuman ve Rober Hatemo'nun Doludizgin adlı kliplerinde de oynamıştır.

02 Eylül 2007 yılında oyuncu Sinan Çalışkanoğlu ile evlenmiştir. 2010 yılında eşinden ayrılmıştır. Oyunculuk hakkındaki deneyimlerini paylaştığı "Dersimiz Oyunculuk" isimli bir kitap yazmıştır. Geniş Aile ekibinden izin alarak Canım Babam adlı diziye geçmişti. O dizi bitince, TRT 1'de Elde Var Hayat adlı dizide Müdür muavini Zehra Öğretmen rolünde oynadı.

 

 

'ALDIRMA GÖNÜL' GÖRÜCÜYE ÇIKTI! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin