Ezgi Asaroğlu hakkında merak ettikleriniz!

En son 'Aşk Kırmızı' isimli filmle beyazperdede boy gösteren Ezgi Asaroğlu, güzelliğin önemsiz olduğunu söylüyor: Sadece güzelliğinle varsan, o güzellik gittiğinde neyin kalır? Güzellik sadece bir kabuk.

resim yok
08 Temmuz 2013 - 11:47
Röportaj

En son 'Aşk Kırmızı' isimli filmle beyazperdede boy gösteren Ezgi Asaroğlu, güzelliğin önemsiz olduğunu söylüyor: Sadece güzelliğinle varsan, o güzellik gittiğinde neyin kalır? Güzellik sadece bir kabuk.

Ezgi Asaroğlu, ekranın genç ama deneyimli yüzlerinden biri. 'Hatırla Sevgili', 'Leyla ile Mecnun', 'Binbir Gece' gibi fenomen dizilerde oynayan Asaroğlu; rol aldığı 'Aşk Kırmızı' ve 'Cennetten Kovulmak' isimli filmlerde canlandırdığı karakterlerle de çok konuşuldu.

 

Merak edilenleri anlattı!

Henüz 25 yaşındaki genç oyuncu; Cosmopolitan Summer dergisinden Türkan Doğan'a, hakkında merak edilenleri anlattı…

Rol aldığınız 'Cennetten Kovulmak' isimli filmde nasıl bir Ezgi izleyeceğiz?

'Cennetten Kovulmak'; Ferit Karahan'ın yönettiği, Kültür ve Turizm Bakanlığı destekli bir film. Filmleri kategorize etmeyi sevmiyorum ama 'Festival filmi' diyebileceğimiz bağımsız bir yapımdı. Taraf olmamasına rağmen kendilerini olayların içinde bulan Türk ve Kürt iki kadının öyküsünü anlatıyor. Ben de o kadınlardan biriyim.

Son sinema filminiz 'Aşk Kırmızı'da farklı bir Ezgi Asaroğlu izledik...

Her yönetmen farklı bir pencereden bakıyor. Bu da oyuncuya yeni bir bakış açısı kazandırıyor. Osman Sınav ile çalışmak güzel bir deneyimdi. Oyunculuğumla ilgili oldukça olumlu eleştiriler alıyorum.

MUTLULUK İÇ HUZURU DEMEK

25 yaşındasınız; kendinizi başarılı görüyor musunuz?

Ben, bulunduğum yere özel anlamlar yüklemiyorum. Küçük yaşta sevdiğim işi bulabilmiş olmanın mutluluğunu yaşıyorum.

Sizce mutluluğun tanımı ne?

İç huzuru, insanın sevdikleriyle yaşadığı anın tadını çıkarabilmesi... Bence insanın sevdikleriyle mutlu olması, yalnız kaldığında iç huzuru bulması ve kendi kendine dürüst kalması önemli.
[reklam]
Son yıllarda zor şeyler yaşadınız. Bunların üstesinden gelirken kendinizi nasıl motive ettiniz?

Babamı kaybetmem şimdiye kadar hayatımda yaşadığım en üzücü şeydi. Bu, kelimelerle ifade edilebilecek bir duygu değil. Her ne kadar öğretileri ve hissettirdikleriyle hep yanımda gibi olsa da, zaman zaman fiziksel olarak yanımda olmayışı acı veriyor.

Sizi heyecanlandıran yeni projeler var mı?

Evet, yeni şeyler var ama henüz netleşmedi. Birbirinden çok farklı, güzel projeler geliyor ve ben de mutluyum bundan dolayı.

Aşık olduğunuzda nasıl biri olursunuz?

Gözükara olurum ama zaten aşk öyle bir şey. Ya gireceksiniz ya da kenarından geçeceksiniz. O da hayatı ıskalamak olur. Duygularımı dinlerim ama bunu mantığımla da dengelerim.

GERİYE DÖNÜP BAKMAM

İlişkilerinizde nasılsınızdır?

İlişkilerin temelinde güven olmalı; güven yoksa baştan bitmiş demektir. Güven olduğu zaman da kıskançlığa yer yok.

Hayatınıza giren insanları düşündüğünüzde size kalan duygular nedir?

Genelde geriye çok dönüp bakmam ama hayatıma giren her insan özeldir benim için. Kimseyi nefret duygusuyla bırakmam; sevgiyle gönderirim.

Hangi tip erkeklerden hoşlanırsınız?

Dış görünüşe çok takılmam. İnsanı, farklı özellikleri güzelleştirir ya da çirkinleştirir.

Güzellik meselesinin abartıldığını düşünenlerden misiniz?

İnsanları tektipleştiren bir güzellik anlayışı dayatılıyor ama yavaş yavaş özgün olanı aramaya başladık. Sadece güzelliğinle varsan, o güzellik gittiğinde neyin kalır? Güzellik sadece bir kabuk.

 


GİYİNİRKEN KENDİ SESİNİ DİNLEMELİSİN

Giyim tarzınızı nasıl tanımlarsınız?

Giydiklerimin içinde kendimi iyi hissetmem önemli. Sokağa çıktığımda kendimi rahatsız hissetmek istemem. Moda çok renkli bir dünya ve yenilikleri takip ederim. Ancak birebir uygulamıyorum; vitrinden fırlamış gibi olmayı da sevmiyorum. Kafa dağıtmak için moda dergilerini karıştırıp moda blog'larına bakarım. Bana kalırsa herkesin tarzında özgün şeyler olmalı.

Sizi özgün kılan şey nedir peki?

İnsanın; giyinirken otoriteleri değil, kendi sesini dinlemesinin önemli olduğuna inanırım. Kendini nasıl iyi hissettiğine bakmalısın. Belki de özgünlük, dışarıdaki seslere kulağını kapatmaktan geçiyor.

ANA RENKLERİ SEVERİM

Alışverişe çıktığınızda en çok ne alırsınız?

Genelde klasik bir tarzım yok ama siyah rengi seviyorum. Ana renkleri tercih ederim; pembeci, morcu değilim.

Güzellikle ilgili sırlarınız var mı?

Güzellikle ilgili sır mı kaldı! Herkes, her yer bir sır veriyor. Yatmadan makyajımı temizlemeye özen gösteririm.

SORUNLARIMLA YÜZLEŞİP ÇÖZERİM

Olumsuz şeyler yaşadığında çekip gitmeyi düşünenlerden misiniz?

Çekip gitmek çözüm değil, çünkü insan sorunlarını da kendisiyle beraber götürüyor. Mekan değişikliği tabii ki iyi gelir ama ben sorunlarla yüzleşip çözmeyi tercih ederim.

Kendinize öğütler verir misiniz?

Kendime öğüt vermem; kafam o şekilde çalışmıyor. Benim kafam öyle satranç gibi işlemiyor. Pozitif bakış açısını hayatıma oturtmaya çalışıyorum. Her şeyin aslı yaşam. Bülent Ortaçgil'in şarkısındaki gibi; "Her şey biter yaşam kalır." Hiçbirimiz kazık çakmıyoruz hayata. O yüzden anın kıymetini bilmeliyiz.

 

 

CARLOS MARTIN'DEN SAMİMİ AÇIKLAMALAR! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin