Çağlar Ertuğrul tiyatro sahnesinde!

Çağlar Ertuğrul ve Ceyla Odman'ın yer aldığı ‘Override’ oyunu, 13 Ocak’ta DasDas sahnesinde prömiyer yapacak.

Berfin Sengil
18 Aralık 2023 - 12:23
Magazin

DasDas ve OJİ Tiyatro ortak yapımı, Stacey Gregg tarafından yazılan ‘Override' oyununda sevilen oyuncular Ceyla Odman ve Çağlar Ertuğrul sahnede olacak.

Prömiyer 13 Ocak'ta

Provaları devam eden 'Override' oyununun 13 Ocak Cumartesi günü DasDa'ta prömiyer yapması bekleniyor.

Ceyla Odman ve Çağlar Ertuğrul'un yer aldığı ‘Override’ oyunu, 14 Ocak Pazar gününden itibaren de DasDas’ta oynanmaya başlayacak.

Teknolojinin Etkisi Sahnede

Teknolojinin insan bedeni üzerindeki etkilerini ele alan 'Override' oyununun yönetmenliği Taner Tunçay imzası taşıyor.

Korkunç bir pazarlama sektörünün hüküm sürdüğü bir dünyada yaşayan genç bir çiftin hikayesine yer veren oyunda çift, bebeklerinin doğumunu teknolojiden uzak, doğal ve sakin bir çiftlik evinde yapmak ister. Ancak sorunlar da peşi sıra gelir.

Oyunun dekor ve ışık tasarımı Cem Yılmazer, müzik ve ses tasarımı ise Ferit Odman tarafından ortaya konuyor. 'Override', DasDas'ın OJİ Tiyatro ile ortak yapımı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin