Call the Midwife'a 5. sezon onayı çıktı!

Call the Midwife'a 5. sezon onayı çıktı!

resim yok
03 Kasım 2014 - 16:28
İptal - Onay

BBC1'ın dönem dizisi 'Call the Midwife' ekran başarısının ödüllerini toplamayı sürdürüyor.

Yazar Jennifer Worth'un 1950’lerde Londra'nın doğusundaki hemşirelik-ebelik deneyimlerini ve anılarını anlattığı aynı adlı eserinin televizyon uyarlaması olan dizinin hayranlarına müjde!

 

YENİ SEZON ONAYI

BBC1'dan gelen açıklamayla dizinin 5. sezon onayını şimdiden aldığı resmileşti.

 

İLK DETAYLAR

Yeni sezonun ilk detayları şöyle:

* Beşinci sezon için 8 bölümlük sipariş verildi. Dizinin ilk sezonu altı, diğer sezonları ise sekizer bölümden oluşmakta.

* Sipariş verilen yeni bölümler 1'er saat süreli olacak.

* Beşinci sezon bölümleri 2016 senesi içinde BBC1 ekranlarında olacak.

* Her sezon sonunda gerçekleşen 'Christmas Special' bölümü bu sezon için de geçerli olacak.

* Hikayenin kahramanı ebe ve rahibeleri 1961 senesine girerken göreceğiz.[reklam]

KANAL YETKİLİLERİ MEMNUN

BBC One kanalından Ben Stephenson konuyla ilgili yaptığı açıklamada;

''Call the Midwife, İngiltere'nin en popüler dramalarından birisi. Dizi, dördüncü sezonunda Heidi Thomas'ın kalemiyle yeni zirvelere çıkacak. Yeni sezon gelişmesinden mutluluk duyuyorum.''

 

YENİ SEZON BAŞLIYOR

BBC One'ın son dönemde dikkat çeken dramalarının başında gelen 'Call the Midwife'ın 4. sezon çekimleri ise tamamlanmış durumda.

2015'in başlarında ekranlara gelemeye başlayacak olan dizinin dörüncü sezonunda  Linda Bassett ve Charlotte Ritchie gibi yeni oyuncuları kadroda göreceğiz. Bu sezon da sekiz bölümden oluşacak.

Sezon öncesinde dizi, Aralık 2014'te 'Christmas Special' bölümüyle izleyicilerle buluşacak. Miranda Hart, Pam Ferris, Jenny Agutter ve Helen George gibi isimler de bu bölümde yerlerini alacak.

 

HİKAYESİ

Upstairs Downstairs ve Cranford'un senaristi Heidi Thomas'ın yaratıcısı olduğu Call The Midwife, bizleri 1950'lerin Doğu Londra'sına götürürken, Nonnatus Evi isimli manastırda birlikte yaşayan hemşire-ebe rahibeler ile görevli diğer hemşirelerin yaşadıklarını gözler önüne seriyor.

 

 

CHARLIE SHEEN 'TWO AND A HALF MEN'E GERİ Mİ DÖNÜYOR?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin