Cambridge Düşesi Catherine'in ardından İngilizler'in yeni gözdesi!

Yaklaşık bir yıldır İngiltere Prensi Harry ile birlikte olan sosyetik güzel Cressida Bonas bohem tarzıyla, Cambridge Düşesi Catherine'in ardından İngilizler'in yeni gözdesi oldu.

resim yok
04 Aralık 2013 - 10:28
Magazin

Yaklaşık bir yıldır İngiltere Prensi Harry ile birlikte olan sosyetik güzel Cressida Bonas bohem tarzıyla, Cambridge Düşesi Catherine'in ardından İngilizler'in yeni gözdesi oldu.

Cambridge Düşesi Catherine'in ilk çocuğunun doğumundan sonra kendisine eskisi kadar özen göstermemesi İngilizler'in yeni bir güzeli yakın takibe almasında etkili oldu.

 

KISA SÜREDE...

İngiltere Prensi Harry'nin yaklaşık bir yıldır beraber olduğu 24 yaşındaki sosyetik güzel Cressida Bonas, bohem ve renkli giyim tarzıyla kısa sürede birçok kişinin sempatisini kazandı.

Lady Mary-Gaye Curzon ile işadamı Jeffrey Bonas'ın kızları olan Cressida, zengin ve aristokrat bir aileden gelmenin tüm avantajlarını yaşıyor.

 

SALAŞ VE UYGUN FİYATLI

Sanatla içiçe büyüyen ve konservatuvar mezunu olan Bonas, salaş ve eğlenceli tasarımları giymeyi seviyor.

Tasarım parçalara fazla para vermek yerine uygun fiyatlı ürünleri kendi tarzına göre kombinleyen sosyetik güzel, bu tavrıyla da beğeni topluyor.

24 yaşındaki Cressida Bonas, bohem ve rock ögeleri başarıyla kombinliyor.

Bonas, modaevleri yerine ikinci el mağazalarından giyinmeyi tercih ediyor.[reklam]

Cressida'nın annesi Lady Mary Gaye Curzon 1960’ların ikoncanı olarak biliniyor. Stili kızına da geçmiş gibi görünüyor. Cressida 1990'lardan kalma bohem tarzıyla dikkat çekiyor.

1982 doğumlu Düşes Catherine, davetlerde ünlü tasarımcılara ait parçaları giyiyor.

Klasik ve şık bir tarzı olan Catherine, renk uyumuna da dikkat ediyor.

 

ÖZELLİKLERİ

Yaş: 24
Boy: 1.73 m
Eğitim: Leeds Üniversitesi Modern Dans

 

 

ÜNLÜ ÇİFT YENİDEN BİR ARADA MI? DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin