Camdaki Kız bu akşam yayınlanacak mı? Dizinin yeni bölümü ne zaman?

Kanal D'nin Perşembe günleri reytingleri havada kapan dizisi 'Camdaki Kız' bu hafta ekranlarda yer almayacak... Bu haberle izleyicisini üzen dizi, "Camdaki Kız neden yayınlanmayacak?", "Camdaki Kız final mi yapıyor?" gibi sorularla karşı karşıya kaldı... Camdaki Kız 80. yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Camdaki Kız yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Camdaki Kız 80. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Camdaki Kız 79. bölümde neler yaşandı?

Volkan Usta
25 Mayıs 2023 - 10:00
Kültür Sanat

Kanal D'nin perşembe akşamı ekrana gelen sevilen dizisi Camdaki Kız bu hafte yeni bölümüyle ekranda olmayacak. Peki Camdaki Kız neden yok? İşte detaylar!

23-05/17/_dsc0070-1684306221.jpg

Perşembe akşamlarının fenomeni Camdaki Kız final öncesi ekrana ufak bir ara verecek gibi gözüküyor. 25 Mayıs Perşembe akşamı saat 20.00'de, Kanal D ve CNNTÜRK ortak yayınına, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan konuk olması sebebiyle dizinin bu hafta yeni bölümü yayınlanmayacak. Dizi ortak yayın sonrası tekrar bölümüyle ekrana gelecek.

23-05/17/_dsc1902.jpg

Kanal D'nin perşembe akşamları reyting rekoru kıran dizisi Camdaki Kız yeni bölümüyle gelecek hafta ekrana gelecek. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin