Camdaki Kız dizisi 65. yeni bölümde Hayri ve Nalan aşkı bacayı sardı!

Kanal D'nin başrollerinde Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Devrim Yakut, Selma Ergenç ve Cihangir Ceyhan'ın rol aldığı Camdaki Kız dizisi 65. Bölüm fragmanında Hayri ve Nalan aşkı tekrar alev alıyor! Camdaki Kız 65. bölüm fragmanı yayınlandı! Camdaki Kız 65. yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Camdaki Kız 65. bölümde neler olacak?

Kanal D’nin, yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği, Gülseren Budayıcıoğlu’nın aynı adlı romanından uyarlanan ve gerçek bir hayat hikayesini konu alan dizisi “Camdaki Kız” 65. bölümü ile bu perşembe ekrana geliyor.

Camdaki Kız dizisi 65. yeni bölümde ise olacaklar şimdiden izleyicileri heyecanlandırdı! Hayri ve Nalan arasında küllenen aşk yeniden alev alıyor!

23-01/18/camdaki-kiz-5-1674037264.jpg

Camdaki Kız dizisinin geçtiğimiz bölümlerinde Feride’nin ölümü ekranlara damga vurmuştu! Feride'nin ölümüyle ise konakta dengeler değişmeye başlaşmıştı. Bu durum Hayri için bir umut ışığı oldu, artık Nalan'la aralarında bir engel kalmamıştı! Ancak durumlar böyle gelişmedi!

Camdaki Kız 65. bölüm fragmanı yayınlandı! Camdaki Kız yeni bölümde neler olacak?

Camdaki Kız yeni bölümde, Nalan, Hayri ile bitirdiği aşkına tekrardan yenik düşüyor! Nalan'ı bırakmak istemeyen Hayri ise ondan uzak kalamadığını dile getiriyor ve ikili arasında yakınlaşma başlıyor!

Sedat Hayri’yi odalarında yakalayınca deliye dönüyor. Olayı büyümeden kapatmak ise yine Muzo’ya kalıyor. Metin’in itirafı ise Hafize’yi çok şaşırtıyor. 

23-01/18/camdaki-kiz-8-1674037187.JPG

HAYRİ VE NALAN DUDAK DUDAĞA!

Nalan, acısını içine gömmeye çalışırken Hayri’den kurtulmanın yollarını arıyor ama bu o kadar kolay olmuyor. Hayri ve Nalan arasındaki ateş bacayı sarıyor!

Camdaki Kız, 65’inci bölümü ile 19 Ocak Perşembe akşamı Kanal D’de.

 

 

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin