Can Yaman "hayranları kiralık çıktı" haberlerine cevap verdi!

Yakışıklı oyuncu hakkında çıkan iddialara yanıt verdi.

Merve Mutlu
26 Kasım 2019 - 14:03
Magazin

En son Demet Özdemir ile başrolünü paylaştığı Erkenci Kuş adlı dizide Can Divit karakterine hayat veren ve daha önce Gönül İşleri, İnadına Aşk ve Dolunay adlı dizilerde rol alan yakışıklı oyuncu Can Yaman yurt dışında oldukça rağbet görüyor. 

19-11/26/can-yaman-kiralik-hayranlar.png

Özellikle İtalya ve İspanya'da yoğun bir sevgi seline boğulan ve her seferinde hayranları ile bir araya gelen Can Yaman'ın havalimanında karşılanacağı sırada çekilen bir video, akılları karıştırdı. Görüntülerde kalabalığı yönlendiren bir kişinin olması, hayran olarak adlandırılan kişilerin cast olduğunu düşündürerek sosyal medyada alay konusu oldu. 

19-11/26/can-yaman.png

İspanya'nın Madrid şehrinde yaşanan bu olayın ardından Can Yaman, 2. Sayfa adlı magazin programına açıklama yaptı. Açıklamasında, "Çok üzücü gerçekten İnsanların matematik hesabı da yok... 2000 kişiye en ucuzundan 100 euro versem 200 bin euro... Bunu günlerce yaptığımı düşün... Polisi de satın aldım herhalde... Onlara da para verdim... Medyaya da... 3 milyon euro falan mı harcadım ben şimdi? Bebek'e de topluyorum ben herkesi... Allah akıl fikir versin herkese... Yine de kalbim temiz." diyen Yaman, hayranlarına sahip çıktı. 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin