Demet Özdemir'in Evim dizisinin adı değişti!

Hazırlıkları devam eden dizinin adı değişti.

Merve Mutlu
26 Kasım 2019 - 10:24
Yeni Bölüm

Başrollerinde Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol'un yer alacağı yeni proje olan ve adı Evim olarak açıklanan dizinin adı değişti.

19-11/26/dogdugun-ev-kaderindir-evim.png

Erkenci Kuş dizisinin Sanem karakterini canlandıran ismi sevilen oyuncu Demet Özdemir, uzun süredir romantik komedi türündeki dizilerde başarıyla performans sergiliyordu. Geçtiğimiz günlerde yeni dizisi sete çıkan oyuncu bu kez de dram türünde bir dizi ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yeni dizisini, "Müthiş bir iş benim için dramayı ilk defa yapacağım. O yüzden heyecanım iki katı, çok daha yüksek. Siz de beğenirseniz o zaman tadından yenmeyecek." sözleri ile anlatan güzel oyuncunun dizisinin adı belli oldu. 

Demet Özdemir'in yeni dizisinin adı değişti!

19-11/26/dogdugun-ev-kaderindir-foto.jpg

Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun "Camdaki Kız" adlı eserinden uyarlanan ve senaryosu Eylem Canpolat tarafından kaleme alınan Çağrı Bayrak yönetmenliğindeki Evim dizisinin yeni adı Doğduğun Ev Kaderindir olarak değişti. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin