Haluk Bilginer Şahsiyet dizisi ile En İyi Oyuncu Ödülü'nü aldı!

Başarılı oyuncu en iyi oyuncu ödülünün sahibi oldu.

Merve Mutlu
26 Kasım 2019 - 10:16
Kültür Sanat

En son Şahsiyet adlı dijital platform dizisinde Agah Bey karakteri ile rol alan ve hem dizi ile hem de kendi performansı ile adından sıkça söz ettiren Haluk Bilginer'in başarısı bir kez daha tescillendi. 

19-11/26/agah-bey-kim.jpg

Geçtiğimiz sene Televizyon ve müzik dünyasının sevilen isimlerini bir araya getiren 2018 Ayaklı Gazete Ödülleri'nde En İyi İnternet Dizisi seçilen Şahsiyet bu kez de Emmy'de olay yarattı. Dünyaya açılan dizi, IMDB listelerinde en çok oylanan ve yüksek puanlı diziler arasında ilk 40 arasına yerleşmişti. Usta oyuncu Haluk Bilginer'in başarılı performansı da sıkça konuşulanlar arasındaydı. 

19-11/26/agah-bey.png

Emekli bir adliye memuru olan Agah beyin, Beyoğlu'nda yalnız ve sakin bir hayat yaşarken kendisine konan Alzheimer Başlangıcı teşhisiyle altüst olan hayatında, her şeyi unutmanın bir fırsat olduğunu fark ederek hep planladığı ancak sürekli ertelediği bir cinayeti işlemek için harekete geçmesini konu alan dizi, suç, hafıza ve vicdan azabı arasında gidip gelen muhteşem bir hikayeyi ekrana taşırken, Bilginer de Agah bey karakteri ile muhteşem bir performans sergilemişti. 

19-11/26/haluk-bilginer.png

New York'ta bu yıl 47.'si düzenlenen Uluslararası Emmy Ödül Töreni'nde En İyi Oyuncu Ödülü'nün sahibi, Türkiye, İngiltere, Almanya ve Brezilya'dan 4 adayın arasından seçilen Haluk Bilginer oldu. Ödülü alan usta oyuncu hislerini 'Çok iyi hissediyorum. Kendimden çok Türkiye'ye bu ödül gittiği için çok mutluyum' sözleri ile ifade etti. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin