Can Yaman ve Demet Özdemir'in Erkenci Kuş dizisi final kararı aldı! Ne zaman veda ediyor?

Star TV ekranlarının sevilen romantik komedi dizisi final yapmaya hazırlanıyor..

Merve Mutlu
18 Temmuz 2019 - 09:22
Magazin

Star TV ekranlarında geçtiğimiz haziran ayından beri aralıksız olarak devam eden ve başrollerinde Can Yaman ile Demet Özdemir'i buluşturan romantik komedi dizisi Erkenci Kuş final yapıyor...

19-07/18/erken-c.png

Gold Film imzasıyla ekranlara gelen dizi, yaz sezonunda da devam etme kararıyla çok büyük bir risk almıştı. Yaz döneminde gelen sezonluk işlerin temalarının da romantik komedi olması ve izleyicilere seçenek yaratılması ile Erkenci Kuş'un reytinglerinde büyük bir düşüş yaşandı. 

19-07/18/can-demet.png

Haklarında beraber olduklarına yönelik iddialar çıkan Özdemir ve Can'ın geçtiğimiz haftalarda bu beraberliklerini sonlandırdıkları da konuşulanlar arasına girdi. Beraber bir reklam filminde de rol alan ikilinin, ayrılıklarının ardından sette bazen şiddetli kavgalar ettikleri ve son zamanlarda da iş haricinde hiç konuşmadıkları öne sürüldü.

Erkenci Kuş ne zaman final yapacak?

19-07/18/erkenci-kus-final.png

Tüm bu yaşananların ardından da diziden final kararı gecikmedi. 51. bölümde final yapılmasına karar verildi. Yani Erkenci Kuş 6 Ağüstos'ta son kez izleyici karşısına çıkacak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin