Swamp Thing 1. sezon 8. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı

DC Universe dizisi Swamp Thing'in yeni bölümünde neler olacak? Swamp Thing 1. sezon 8. bölüm konusu, fragmanı ve bölümden kareler...

DC Universe dijital yayın platformunun üçüncü dizisi "Swamp Thing" geçtiğimiz hafta sezonun yedinci bölümü "Brilliant Disguise" ile ekranlardaydı. Sezonu 10 bölümden oluşan dizinin ilk sezonunun ardından final yapacağı geçtiğimiz haftalarda duyurulmuştu.

SWAMP THING 1. SEZON 7. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Len Wein ve Bernie Wrightson tarafından yaratılan aynı isimdeki çizgi romanının uyarlaması olan dizinin son bölümünde; Hala Abby'e eski haliyle görünen Swamp Thing, bataklığın çürümeye yüz tutmuş bölgesine yönlenmesi konusunda kendisine rehberlik eder. Ancak Abby'nin hayatının tehlikeye girmesi sonrasında, Swamp Thing onu kurtarmak için gelişmekte olan güçlerinin hepsini kullanmak zorundadır. Bu arada Maria, Conclave olarak bilinen karanlık finans grubunun lideri Nathan Ellery ile tanışır. Maria, Lucilia ve Matt'in Avery'e karşı önemli bir planı vardır.

19-07/17/swamp-thing-1x08-foto1.jpg

SWAMP THING 1. SEZON 8. BÖLÜM NE ZAMAN?

Yeni bölüm "Long Walk Home" 19 Temmuz 2019 Cuma günü DC Universe platformunda izleyiciyle buluşacak.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

SWAMP THING 1. SEZON 8. BÖLÜM KONUSU

Bataklıkta geçen amansız bir hayatta kalma serüveninin ardından Avery (Will Patton) ile yaralı durumdaki kendisini kurtaran Swamp Thing (Andy Bean) yüz yüze gelir. İyileşme sonrasında Avery, Woodrue (Kevin Durand) ile geri dönme ve bir tedavi bulmaya yardım etme konusunda söz verir. Ancak güvenilir olabilirler mi?

Bu arada Abby (Crystal Reed), Atlanta'daki hastalık kontrol ve önleme merkezinde Nathan Ellery (Michael Beach) ve Conclave ile karşı karşıya gelir. Sonrasında Swamp Thing'in tehlikede olduğunu fark ederek Marais'e geri döner.

Son olarak Matt (Henderson Wade), Avery Sunderland hakkında önemli bir sırrı öğrenir.

Bölümün konuk oyuncuları: Leonardo Nam (Harland Edwards), Michael Beach (Nathan Ellery), Steve Wilcox (Burditt Sunderland) ve 1982 yapımı Swamp Thing filmi oyuncularından Adrienne Barbeau (Dr. Palomer).

SWAMP THING YENİ BÖLÜMDEN DİĞER KARELER

19-07/17/swamp-thing-1x08-foto3-1563372390.jpg

19-07/17/swamp-thing-1x08-foto2.jpg

"Swamp Thing" (DC Universe) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin