Diriliş Ertuğrul'un yıldızı Engin Altan Düzyatan yine bir dönem dizisi ile ekranlarda olacak!

TRT1 ekranlarında yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizisinde uzun yıllar devam eden ismin yeni projesi belli oldu.

Merve Mutlu
17 Temmuz 2019 - 14:41
Magazin

TRT1 ekranlarında Tekden Film yapımcılığında 5 sezon boyunca izleyici ile buluşan ve geçtiğimiz sezonun sonunda final yaparak yerini devam projesi olan Diriliş Osman dizisine bırakan Diriliş Ertuğrul dizisinin başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan, yeni bir dizi projesi ile yeni sezonda ekranlarda olacak. 

19-07/17/dirilis-ertugrul.jpg

Ertuğrul Gazi karakteri ile büyük bir hayran kitlesi kazanan oyuncu, çocuğuyla ilgilenmek istediğini ve bir süre ekranlardan uzak kalmak istediğini açıklamıştı. Burak Özçivit'in başrolünde olacağı Diriliş Osman dizisinin temelini oluşturan Diriliş Ertuğrul ile izleyici karşısına çıkan Düzyatan bu kez yine bir dönem dizisinde rol alacak. 

19-07/17/dirilis-ertigru.jpg

Birsen Altuntaş'ın iddiasına göre Düzyatan, yeni sezonda Most Yapım imzası ile Fox ekranlarında yayınlanmak üzere hazırlanan Kurşun adlı bir dizide Savcı Orhan Kurşun karakterini canlandırarak bizleri geçmişe götürecek. Kerem Deren'in kaleme alacağı bu dizi hakkında bilgiler geldikçe biz de sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz..

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin