Final yapan Muhteşem İkili'nin set emekçileri maaşlarını hâlâ alamadı!

Kanal D'nin sevilen dizisi final yaptı ancak yine gündemde..

Merve Mutlu
17 Temmuz 2019 - 12:13
Magazin

Başrollerinde İbrahim Çelikkol, Kerem Bürsin, Özgecan Gürel ve Öykü Karayel'in yer aldığı, TMC Yapım imzalı Kanal D dizisi Muhteşem İkili, 14 Şubat akşamı yayınlanan 12. bölümü ile final yapmıştı. 

19-07/17/muhtesem-ikili-set-emekcileri.jpg

Farklı bir tarz ile polisiye bir yapım olarak izleyici karşısına çıkan ve beğenilen dizi final yaptı ancak konuşulmaya devam ediyor. Dizinin konuşulmasının nedeni ise maalesef set emekçilerinin haklarını hâlâ alamamış olması.. 

Sinema Televizyon Sendikası, paylaştığı bir Basın bildirisi ile bu haberi herkese duyurdu. 2018 yılında başlayan ve 2019 yılının başlarında sona eren dizinin çalışanları aylardır haklarını alamadıklarını söylediler. 

19-07/17/muhtesem-iki.png

"Basın ve Kamuoyuna Duyurumuzdur;

2018-2019 sezonunda Kanal D'de 12 bölüm boyunca yayınlanan, prodüktörlüğünü TMS Yapım'ın üstlendiği Muhteşem İkili adlı dizinin aylardır ödemelerini alamayan set çalışanlarıyoz. Defalarca kapısından döndüğümüz, sayısını hatırlamadığımız kadar telefonla aradığımız ancak "Biz de maaşımızı alamıyoruz" diyen muhasebecilerden başka bir muhatap bulamadığımız TMC Yapım'dan önceliğini yeni yapımlara değil, 8 aydır ödemediği maaşlarımıza vermesini talep ediyoruz. Hukuki yollara başvuran set çalışanı arkadaşlarımızın dava süreçlerinin devam ettiği, ekonomik krizin herkes gibi set emekçilerinin de belini büktüğü bu ortamda bizler, saygıdeğer kamuoyunun ve basının desteğini rica ediyor. 

Muhteşem İkili Set Emekçileri"

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin