22. bölümde final yapacak olan Tek Yürek dizisinin ekibine veda mesajı gönderildi!

TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Tek Yürek final yapmaya hazırlanıyor.

Merve Mutlu
17 Temmuz 2019 - 12:02
Yeni Bölüm

Hilmi Cem İntepe, Anıl Tetik, Eslem Akar, Vildan Atasever gibi sevilen isimleri kadrosunda buluşturan gençlik ve spor türündeki dizi Tek Yürek final yapmaya hazırlanıyor. 

19-07/17/tek-yurek.png

Degas film imzası taşıyan Tek Yürek dizisi 20 bölüm boyunca TRT 1 ekranlarında izleyicisi ile buluştu. Genç oyunculardan oluşan kadrosu ve gerçek bir hikayeye dayanan senaryosu ile büyük beğeni toplayan Tek Yürek, 25 Temmuz akşamı yayınlanacak olan 22. bölümü ile final yapacak. 

Zeytinburnu gençlerinin gerçek hikayesinden yola çıkılarak etkileyici bir hikaye anlatan dizinin neden final yapacağı konusunda bir açıklama gelmezken, dizinin düşen reytinlerinin finale neden olduğu düşünülüyor. Dizinin ekibine de veda mesajı atılan yapım çok yakında ekranlara veda etmeye hazırlanıyor. 

19-07/17/trt.png

"Herkese merhaba, 

TRT1 için hazırlanan Tek Yürek dizisi 22. bölüm ile final yapıyor. Proje hazırlığı ve sonrasındaki süreçte verdiğiniz destek ve işbirliğiniz için çok teşekkür ederiz. Yeni projelerde tekrar birlikte çalışmak dileğiyle.." notunu ekibe gönderen yapım, veda iddialarını kesinleştirdi. 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin