Kaan Çakır da Bir Doğu Masalı'nın kadrosuna dahil oldu!

TRT1 ekranları için hazırlanan Bir Doğu Masalı dizisinin kadrosuna yeni bir oyuncu daha dahil oldu.

Merve Mutlu
17 Temmuz 2019 - 11:10
Yeni Bölüm

TRT1 ekranları için ÜS Yapım tarafından hazırlanan Bir Doğu Masalı adlı dizi projesinin hazırlıkları devam ederken kadro da her geçen gün genişliyor. 

19-07/17/halil.png

Kanal D ekranlarında yayınlanan Yaprak Dökümü adlı unutulmaz dizinin usta oyuncusu Halil Ergün'ün, Bir Doğu Masalı dizisi ile imza aşamasına geldiğini ancak henüz netleşmediğini sizlerle paylaşmıştık. Başarılı oyuncu teklif edilen rolü kabul etti ve dizide Nehir Erdoğan'ın canlandıracağı Melek karakterinin babası Seyit Ali karakterini üstlendi. 

19-07/17/kaan-cakir.jpg

Dizinin belli olan oyuncularından biri de Kaan Çakır oldu. Süper Baba dizisinde canlandırdığı Latif karakteri ile dizi oyunculuğuna başlayan; Kara Melek, Yılan Hikayesi, Aliye, Kış Masalı, Leyla ile Mecnun gibi dizilerde oynayan, ve son olarak Diriliş Ertuğrul dizisinde Ögeday Han karakterine hayat veren Kaan Çakır, Bir Doğu Masalı dizisinde, Melek'in (Nehir Erdoğan) eski eşi Alpay karakterini canlandırmak üzere imza attı. 

Dizide olacağı yönünde iddialar dolaşan şarkıcı ve oyuncu Kutsi hakkında ise henüz bir netlik yok.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin