Behzat Ç.'nin afişi nihayet yayınlandı! Ne zaman başlıyor?

Ekranlarda fırtınalar estiren Behzat Ç.'nin yeni sezonu hakkında yeni bilgiler geldi.

Merve Mutlu
17 Temmuz 2019 - 11:03
Kültür Sanat

"Bir Ankara Polisiyesi" sloganı ile yayınlandığı dönemde de finalinin ardından da adından sıkça söz ettiren Behzat Ç. dizisinin yeni sezonu çok yakında başlayacak. Merakla beklenen fenomen dizinin yayın tarihi ve afişi paylaşıldı. 

19-07/17/behzat-c-1563351295.png

Kadrosunda eski kadrodan; Erdal Beşikçioğlu, Nejat İşler, Ege Aydan, İnanç Konukçu, Berkan Şal, Güven Kıraç, Eray Eserol, Canan Ergüder, Ayça Eren, Ahu Türkpençe, Kemal Burak Alper, Hüseyin Sevimli, Rıdvan Aybars Düzey ve Gülşah Çomoğlu gibi isimler eşlik ederken, Belçim Bilgin'in de yeni sezon için kadroya katılması büyük gündem yaratmıştı. 

Behzat Ç. ne zaman başlıyor?

19-07/17/behzat.png

Yeni sezon bölümleri ile blutv platformunda izleyici karşısına çıkacak olan Behzat Ç.'nin, yeni sezon başlangıç tarihi 25 Temmuz olarak belirlendi. 

Behzat Ç.'nin afişi yayınlandı!

İnter Medya’nın yapımcılığında Ercan Mehmet Erdem’in kaleme aldığı, Serdar Akar’ın yönetmen koltuğunda oturduğu Behzat Ç.'nin afişi nihayet yayınlandı. 

19-07/17/behzat-c.png

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin