Çukur'un Çeto'su Erkan Avcı Tolgahan Sayışman'ın Şampiyon dizisinin kadrosunda!

TRT1 ekranları için hazırlanan Şampiyon dizisinin kadrosu açıklanmaya devam ediyor.

Merve Mutlu
17 Temmuz 2019 - 10:03
Yeni Bölüm

TRT1 ekranları için, başroldeki Tolgahan Sayışman'ın Kafkas lakaplı eski bir boksörü canlandıracağı, Emir Özyakışır'ın da oğlu Güneş olarak karşımıza çıkacağı Şampiyon dizisi ile ilgili yeni bilgiler geldi.

19-07/17/ampiyon-dizisi.jpg

Yönetmen koltuğunda Ketche'nin (Hakan Kırvavaç) oturduğu ve BSK Film tarafından hazırlanan dizi Eylül ayında ekranlardaki yerini almaya hazırlanırken, dizide Sayışman'ın partnerinin Yıldız Çağrı Atiksoy olduğu açıklanmıştı.

Dizinin bir diğer ismi de Erdal Özyağcılar olmuştu. Özyağcılar, dizide Fırat'ın (Kafkas) akıl hocası, ona hayatı ve ringi öğreten Yaman Günaltay karakterine hayat verecek.

19-07/17/werdal.png

Dizinin kadrosuna dahil olan en yeni isim de Erkan Avcı oldu. Son olarak Çukur dizisinde Çeto karakterini canlandıran ve tanınır hale gelen oyuncu Avcı, Şampiyon dizisinde Tansel karakterini canlandıracak. 

19-07/17/erkan-avci.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin