Caner Erkin'den eşi Şükran Ovalı'ya destek geldi!

Geçtiğimiz günlerde Ufak Tefek Cinayetler dizisine konuk oyuncu olan Şükran Ovalı, hakkında çıkan estetik eleştirilerine yanıt vermişti. Bu konu konuşulmaya devam ederken Şükran Ovalı'nın eşi futbolcu Caner Erkin'den eşine destek gecikmedi. Detaylar haberimizde..

Merve Mutlu
29 Kasım 2018 - 16:55
Magazin

Birkaç ay önce doğum yapan ve geçtiğimiz günlerde de Ufak Tefek Cinayetler dizisine konuk oyuncu olan Şükran Ovalı, estetik konusunda eleştiri yağmuruna tutuldu. 

Şebnem Aksak olarak dahil olduğu Ufak Tefek Cinayetler dizisindeki haliyle eleştirilen Şükran Ovalı sosyal medya üzerinden şöyle bir paylaşımda bulunmuştu:

18-11/29/kran.png

Hepinizin bildiği gibi üç ay önce biricik kızımı kucağıma aldım. Hala bebeğimi emziriyorum. Doğum kilolarımı da henüz veremedim. Bundan da asla rahatsızlık duymuyorum. Çok sevdiğim bir ekipten, sevdiğim bir işe konuk olmam istendiğinde bunu da geri çevirmek istemedim, bu ekbin bir parçası olmak istedim. Bebeğimi emzirdiğim için ilaç dahi kullanamadığım bir dönemde, hakkımda çıkan estetik haberleri tamaiyle gerçeği yansıtmıyor. Anneler bilirler ki bu dönemde saç boyanması bile yasaktır. Aynı zamanda ağır bir sinüzit geçiriyorum. Ama önceliğim kızım. İşimde de önemsediğim tek şey oyunculuk.

Kamuoyunun bilgisine... Sevgilerimle.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin