Manifest 1. sezon 10. bölüm ne zaman? Yeni bölüm fragmanı ve konusu

Sezon ortası finalini gerçekleştiren Manifest'in 1. sezon 10. bölümü için bir süre bekleyeceğiz. Yeni bölüm ne zaman? Yeni bölümde neler olacak?

NBC'nin yeni sezon dizilerinden "Manifest"in ilk sezon serüveni sürüyor. Dizi bu hafta sezonun dokuzuncu bölümü "Dead Reckoning" ile izleyiciyle buluştu.

MANIFEST 1. SEZON 9. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Vance'in desteğiyle kayıp yolcuların alıkonulduğu yere baskın düzenlenir. Cal'ın evden kaçıp ekibe yardım etmesiyle kayıp yolcuların bulunduğu nokta tespit edilir. Ben, Michaela, Jared ve Fiona'nın da bulunduğu ekip yolcuları canlı bir şekilde kurtarmayı başarsa da büyük bir patlamaya maruz kalırlar.

Patlama sonrasında Jared ağır bir şekilde yaralanırken, Vance'ın öldüğü söylenir. Bu arada Ben ve Grace'in anlaşmazlıkları Ben'in evi terk etmesiyle sonuçlanır.

MANIFEST 1. SEZON 9. BÖLÜM REYTİNGLERİ NASIL ÇIKTI?

Dizi, Laura Putney & Margaret Easley'in senaryosunu kaleme aldığı "Dead Reckoning" isimli bölümle izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 1.1 reyting oranı ve 5.97 milyon izleyici rakamlarını elde edip haftalardır yaşadığı düşüşe bir son verdi ve toplam izleyici sayısında yükseliş gösterdi.

Aynı gün yayınlanan ulusal kanal dizileri içinde 9-1-1'ın ardından günü ikinci sırada tamamlayan Manifest şu anki durumuyla 2. sezon onayını alma konusunda pek zorlanmayacak gibi görünüyor.

18-11/29/manifest-afis.jpg

MANIFEST 1. SEZON 10. BÖLÜM NE ZAMAN?

Bu hafta yayınlanan bölümüyle sezon ortası (sonbahar) finalini gerçekleştiren dizi, sezonun devam bölümleri için 07 Ocak 2019'a kadar araya girdi. Yeni bölüm "Unaccompanied Minors" 07 Ocak 2019 Pazartesi akşamı NBC ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

MANIFEST 1. SEZON 10. BÖLÜM KONUSU

Manifest'in yeni bölümünde eski aşıkların yeniden bir araya gelişi ve Montego Air 828 sefer sayılı uçağın gizemini araştıranlar için yeni bir düşmanın ortaya çıkışına tanıklık edeceğiz.

Eski aşıklar ilişkilerine yeni bir şans verme yoluna girerlerken, ortaya çıkan yeni düşman her şeyi altüst edecek gibi görünüyor.

18-11/29/manifest-1x10-photo.jpg

Jared (J.R. Ramirez), Michaela'ya (Melissa Roxburgh) karşı hissettiklerinin bitmediğini itiraf eder. Lourdes'in hamileliği nedeniyle bir aile kurmayı planlayan Jared'in artık Michaela ile birlikte olmak istemesi işleri karıştıracaktır.

Cal'a zarar verdiği düşüncesiyle Grace'in (Athena Karkanis) kendisinden evi terketmesini istemesi sonrasında Ben (Josh Dallas) ailesinden vazgeçmediğini göstermek için yeniden ayağa kalkar.

"Manifest" 1. sezon 10. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin