Cansel Elçin ve Birce Akalay'ın yeni dizisinin adı değişti!

Atv ekranlarında izleyici karşısına çıkması planlanan Yıllar Sonra dizisinde isim değişikliği yapıldı!

Nurşah
29 Ağustos 2018 - 17:27
Gündem

Sevilen oyuncu Cansel Elçin ile Siyah Beyaz Aşk'ın yıldızı Birce Akalay'ı başrolde buluşturan Yıllar Sonra dizisinin adı değişti! Merakla beklenen dizi hakkındaki gelişmeler haberimizde!

18-08/29/cansel-elcin-yeni-dizi.jpg

Yıllar Sonra dizisinin adı değişti!

Birsen Altuntaş'ın paylaştığı bilgiye göre başrolde sevilen iki oyuncuyu; Cansel Elçin ve Birce Akalay'ı buluşturan Yıllar Sonra dizisinde isim değişikliğine gidildi. Yeni adı "Ağlama Anne" olan dizi, şimdiden izleyiciler tarafından büyük bir merakla beklenmeye başladı bile! Son olarak Ufak Tefek Cinayetler dizisinde Edip karakteri ile büyük bir başarı yakalayan Selim Bayraktar'ın kadroya dahil olduğu Atv ekranlarının yeni dizisi hakkındaki gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Ağlama Anne konusu

Alev’in (Birce Akalay) gençlik yıllarından yaptığı bir kaçamak tüm hayatının alt üst olmasına neden olacak. Adnan’ın hayatına bir anda girip çıkan Alev ve Adnan’a sırtlarını dönen ailesinden yıllar sonra intikam almak için geri dönüşünün hikayesini izleyeceğiz. Dizide katı kurallara sahip Fırıncıoğlu ailesinin iki kızının ilginç hikayesi ekranlara taşınacak...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin