Cansu Dere havalimanında fenalaştı! Ödül alamadı...

Cansu Dere, Sadakatsiz dizisinde başrolü paylaştığı Melis Sezen ile beraber İspanya'ya ödül almak için yola çıkmıştı... Havalimanında fenalaşması sebebiyle eve dönerek ödülü es geçti... Cansu Dere hastaneye mi kaldırıldı? Cansu Dere kim? Cansu Dere ödül mü aldı? Cansu Dere'nin rahatsızlığı ne? Cansu Dere neden fenalaştı? Melis Sezen kim? Kaç yaşında? Nereli?

Pınar Alçiçek
12 Ocak 2023 - 17:34
Magazin

Cansu Dere, sağlık sorunu sebebiyle ödül için gitmeye hazırlandığı İspanya seyahatini iptal etmek mecburiyetinde kaldı... 

İLGİLİ İÇERİK

CANSU DERE HASTANEYE Mİ KALDIRILDI?

İspanya’nın 2014’ten bu yana verilen “Altın Üzüm Bağı Ödülleri”nin bu yılki sekizinci törenine Cansu Dere ve Melis Sezen de davet edilidi. Törende Türk dizilerinin İspanya’daki başarısından dolayı güzel ikiliye ödül verileceği açıklandı. Yarın yapılacak olan törene katılmak için Cansu Dere ile Melis Sezen bu sabah havalimanında buluştu. 

İLGİLİ İÇERİK

ZEHİRLENMİŞ!

Uçağa binmeye hazırlanırken fenalaşan Cansu Dere, ayakta durmakta güçlük çekerek uçağa binemedi. Dere’nin rahatsızlığının gıda zehirlenmesi olduğu öğrenildi. Bu zehirlenme sonucu Melis Sezen uçağa, Cansu Dere ise eve giderek yollarını ayırmak zorunda kaldı.

23-01/12/lop_6366.jpg

Cansu Dere kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Yunanistan göçmeni bir aileden olan Cansu Dere, 1980 yılında Ankara'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini İzmir'de tamamladı. 2000 yılında Kanal D Miss Turkey Güzellik Yarışması'nda Türkiye 3. güzeli seçildi ve profesyonel mankenlik yapmaya başladı.

Hakan Yıldırım, Cengiz Abazoğlu, Ümit Ünal, Evrim Timur, Arzu Kaprol, Bahar Korçan gibi Türkiye'nin en önemli moda tasarımcılarının defilelerinde yer aldı.

ITKIB' in tüm yurtdışı organizasyonlarında ülkemizi temsil eden Cansu Dere , 2002-2003 yıllarında Paris'te çeşitli defilelere katıldı ve birçok önemli fotoğrafçıyla başarılı çalışmalar gerçekleştirdi.

İstanbul Üniversitesi Arkeoloji Bölümünden mezun oldu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin