Onur Akay: Aleyna Tilki sesini kaybedebilir...

Ses sanatçısı Onur Akay, ünlü popçu Aleyna Tilki’nin ses telleri ile ilgili çok üzücü bir iddiada bulundu. Aleyna Tilki ameliyat mı oldu? Aleyna Tilki'ye ne oldu? Aleyna Tilki artık şarkı söyleyemeyecek mi?

Gülcan Tarımoğlu
12 Ocak 2023 - 14:21
Magazin

Son dönemde ses tellerindeki sorunla sevenlerini üzen genç şarkıcı Aleyna Tilki'nin durumu hakkında gelişme yaşandı!

Onur Akay Aleyna Tilki'nin durumu hakkında şu açıklamayı yaptı:

"Biliyorsunuz geçtiğimiz günlerde efsane sanatçımız Diva Bülent Ersoy, genç şarkıcı sevgili Aleyna Tilki’yi sahneye aldı. Ben Aleyna’yı başarılı bulurum ancak Bülent Hanım’ın yanında söylediği şarkıyı dinlediğimde, sesinde küçük nodüller ve ödem olduğunu duydum. Performansındaki kaymalar da ondan kaynaklı. Ayrıca Aleyna ses tellerinin yırtıldığını açıklamıştı. Bende ses telleri ile ilgili bilgi aldım."

23-01/12/aleyna-tilki-sesini-bile-kaybedebilir-1673354003-218-x750.jpg

"Rahatsızlığı ses teli yırtılmasından biraz daha ileri. Aleyna ses teli felci olmuş. 6 ay gibi bir zaman diliminde bu rahatsızlığı tamamen geçmezse tiroplasti ameliyatı olacak. Eğer şan dersleri almadan sahnelere devam ederse, Allah korusun sesini bile kaybedebilir.

Geçtiğimiz zamanlarda Aleyna Tilki şu açıklamayı yapmıştı: 

"Son zamanlarda geçirdiğim zor zamanlardan dolayı ses tellerim yırtılmış ve bir süre şarkı söyleyemeyeceğim. Yeniden şarkı söyleyene kadar performansımı izleyip, sesimin değerini tekrar tekrar anlıyorum"

22-12/15/fj9wy5uwaaelce2.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin