Cansu Dere tv8 dizisinden neden ayrıldı?

Cansu Dere'nin yeni dizisi merakla beklenirken projenin iptal edilmesi büyük bir şaşkınlık yaratmıştı. Sevilen oyuncununu projeden neden ayrıldığı en sonunda belli oldu!

Nurşah
02 Ağustos 2019 - 16:38
Gündem

Sevilen oyuncu Cansu Dere'nin tv8'de yayınlanacak bir dizide başrol olacağı duyurulmuştu. Bu gelişmenin ardından başarılı ismin, projeden ayrıldığı haberi de gündeme bomba gibi düştü. Cansu Dere tv8'den neden ayrıldı?

19-08/02/cansu-dere-tv8-neden-ayrildi.jpg

Cansu Dere'nin tv8'den neden ayrıldığı ortaya çıktı!

Acun llıcalı geçtiğimiz günlerde katıldığı bir televizyon programında, Cansu Dere'nin tv8 ekranlarında yayınlanacak olan bir dizide başrolde yer alacağını açıklamıştı. Ezel, Şahsiyet, Anne gibi dizilerde başarıyla rol alan kadın oyuncunun yeni sezonda yepyeni bir dizide rol alacağının duyurulması, özellikle hayranları tarafından da sevinçle karşılanmıştı...

19-08/02/cansu-dere-tv8-dizisi.jpg

Bu haberin üzerinden çok geçmeden Cansu Dere'nin tv8 ekranlarında yayınlanacak olan diziden ayrıldığı haberi de gündeme bomba gibi düştü. Dere'nin merak uyandıran bu ayrılığının sebebini Milliyet yazarı Sina Koloğlu köşesine şu sözlerle taşıdı:

Medyapım, TV8’e yeni bir dizi yapacaktı. Başrolde Cansu Dere’nin olacağı duyurulmuştu. Sonra, birden işler değişti. Medyapım şöyle bir basın duyurusu yaptı; “Yeni yayın döneminde Medyapım tarafından TV8 için yapılacak projenin başrolü için sayın Cansu Dere ile görüşülmüş ve anlaşılmıştı. Dere’yle yapılan bu anlaşma, tarafların karşılıklı mutabakatıyla sonlandırılmıştır. Kamuoyuna duyururuz.” Peki aslı neydi? Yapımın senaryosu bir türlü ortaya çıkamadı. Böyle olunca da projeden vazgeçildi.

Cansu Dere'nin iptal olan projesinin ardından hangi dizi ile ekranlara geri döneceği tekrardan merak konusu haline geldi. Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz... 

Haberin tamamını buradan okuyabilirsiniz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin