Carmen Sandiego 2. sezon yarın Netflix'te! Carmen Sandiego yeni sezon konusu fragmanı

Netflix'in popüler animasyon dizisi Carmen Sandiego'nun 2. sezonu başlıyor! Yeni sezonda neler olacak? Carmen Sandiego 2. sezon konusu, fragmanı...

Netflix'in klasikleşmiş animasyon dizisi "Carmen Sandiego"nun yeniden uyarlamasının 2. sezonu başlıyor!

CARMEN SANDIEGO YENİ BÖLÜMLERİYLE DÖNÜYOR!

Dizinin 10 bölümden oluşan ikinci sezonu 01 Ekim 2019 Salı günü Netflix abonelerine sunulacak.

19-09/30/carmen-sandiego-netflix.jpg

Jane the Virgin'in yıldız ismi Gina Rodriguez'in ana karakteri seslendirdiği dizide yeteneklerini iyilik için kullanan usta bir hırsız olan Carmen Sandiego'nun dünyayı dolaşıp bilgili yardımcılarının desteğiyle dünyanın en paha biçilmez eserlerini çalmaya hazırlanmak gibi kötü emelleri bulunan V.I.L.E.'ın kötücül planlarını bozmaya çalışmasını izliyoruz.

CARMEN SANDIEGO YENİ SEZON KONUSU VE SESLENDİRME KADROSU

Carmen'in gizemli geçmişi hakkındaki gerçeği ortaya çıkardığı ilk sezon finalinin ardından yeni sezonda V.I.L.E'ın bir sürü yeni kötüyü salmasıyla birlikte Carmen Sandiego için işler her zamankinden daha riskli olmaya başlayacak.

Finn Wolfhard (Stranger Things, It), Carmen'in baş yardakçısı ve arkadaşı Player karakterini seslendirmeye devam ederken; Liam O'Brien (Profesör Maelstrom), Mary Elizabeth McGlynn (Coach Brunt), Kari Wahlgren (Sheena) seslendirme kadrosunda yer alan diğer isimler.

19-09/30/carmen-sandiego-2-sezon.jpg

Houghton Mifflin Harcourt ve DHX Media ortaklığında hazırlanan yapımda Duane Capizzi (The Batman) yardımcı baş yapımcı ve showrunner olarak görev yaprken; baş yapımcı koltuğunda CJ Kettler (The Tick), yapımdan sorumlu yönetici konumunda ise Caroline Fraser bulunuyor.

"Carmen Sandiego" (Netflix) 2. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin