Çarpışma dizisi 5. bölümde Zeynep tehlikeli bir oyun oynayacak!

Show tv ekranlarının sevilen dizisi Çarpışma, heyecan dolu bölümleriyle izleyenlerin karşısına çıkmaya devam ediyor. Çarpışma dizisinin Zeynep'i ise kızı için zor bir karar vermek zorunda.. İşte detaylar...

Merve Mutlu
20 Aralık 2018 - 12:11
Yeni Bölüm

Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Melisa Aslı Pamuk, Onur Saylak ve Alperen Duymaz'ın rol aldığı, Show tv'nin sevilen dizisi Çarpışma'da heyecan iyice doruğa tırmanıyor. 

Geçtiğimiz bölümlerde, Onur Saylak'ın canlandırdığı Veli karakterinin, Elçin Sangu'nun canlandırdığı Zeynep karakterinin çocuğunu kaçırması, dizide bambaşka bir hikaye başlatmıştı. Bu kaçırılma olayı ile birlikte Kadir ve Veli arasındaki bağı ve Kadir ile Zeynep arasında eskiye dayanan hikayeyi de görme fırsatımız olmuştu. 

18-12/20/arpisma-4.png

Çarpışma dizisinin 5. bölümünde Zeynep, kızını kurtarmak için her yolu deneyecek. Veli’nin kızına kavuşmak istiyorsa kocasını kendisine getirmesini istediği Zeynep, Cemre’nin bunu nasıl yapacağı sorusuna ise “Bir yolu var” yanıtını veriyor. Kocasını getirmeyi bir şekilde başaran Zeynep'in, “Ben tarafımı seçtim, sıra sende” sözleriyle ne demek istediği ise kafalarda soru işareti bıraktı. 

Çarpışma 5. bölümde neler olacak?

18-12/20/arpisma-5.png

Veli’nin ateşiyle siper alan Kadir, Zeynep’i bulma umuduyla gözünü kırpmadan tehlike çemberinin içine girer. Veli’nin elinde rehin olan Zeynep korkusuzdur, asla geri adım atmaz ve kızını görmeyi başarır. Zeynep ne pahasına olursa olsun kızını kurtarmaya kararlıdır.

Veli, telefonla Adalı’ya ulaşır ve Zeynep’le ilgili imalı sözler ederek Kadir’in bam teline basar. Yakup; Belma, Demir ve Selim’in yanlarına kadar gelip, Belma’ya kendisini hatırlatır. Yakup’un bu cüretkar çıkışı karşısında Belma’nın eli ayağı boşalır. Cemre, Kerem’i cezaevinden çıkarmak için gerekli adımları atar.

Demir, Cemre’nin bu fikrine, onu şaşırtacak bir teklifle karşılık verir. Veli, Adalı’yı çılgına çevirecek, onu darmadağın edecek yeni bir hamle daha yapar. Veli aynı anlarda Zeynep’i de kızının hayatı ile tehdit ederek, çok zor bir tercih yapmaya iter. Öfkesi büyüyen ve iyiden iyiye bilenen Adalı da, Veli’ye karşı bir oyun kuracaktır.

Çarpışma son bölümde neler olmuştu?

18-12/20/arpisma-4-d.png

Çarpışma 4. Bölümünde; Veli’nin, Adalı’ya annesi üzerinden saldırması Adalı’yı çılgına çevirmişti. Adalı, Veli’yi yakalamaya ne kadar yakın ise, Veli de bir o kadar soğukkanlıydı. Cemre, Kerem’in anlattıkları karşısında öfkelendi, tepkisi çok sert oldu. Ama Kerem’in de Cemre’nin yüreğine işleyecek bir çift sözü vardı. Aklı da duyguları da karmakarışık olan Cemre, Kerem’le ilgili sorularının cevabını Zeynep ve Adalı’da aradı. Kerem ise aynı anlarda cezaevinde ‘ayakta kalma’ savaşı vermekteydi. Belma, Yakup’un şantajı karşısında darmadağın oldu ve olanları Demir’e anlattı. Tehlike çanlarının artık iyiden iyiye kendileri için çaldığını anlayan Demir, Cemre’nin dikkatini başka yönlere çekmeye çalıştı. Cemre ise, Kerem’in karşısına bir kez daha çıkacaktı. Adalı, aklından geçenleri Veli’nin de okuduğunu iyi bilerek ve Zeynep’i dikkatli olması için uyardı. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin